Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim peugotáky... podsvěcoval jsem si budíky a udělal jsem velkou chybu... sundal jsem si ručičku tachometru aniž bych si označil její puvodní polohu jak se zde dočetl že měla bejt ..... tedka mi neukazuje nic.... je připojenej ze zadu, protože mi naskakovali ujetý kilometry, ale rychlost vubec.... nevíte co s tím???? prosim o pomoc:myslim

Odesláno

a ještě bych měl jednu otázečku... jak se přesně určít stav benzinu v nádrži, mám takovej špatnej pocit jestli jsem si u toho všeho trošku nepohnul s ručkou ukazatele:nevim

Odesláno

hmmm to už mi je tedka rada co jsem měl udělat prd platná:( ... tedka spíš co dělat s tím tachákem že nefachá .... a ta ručka ukazatele je prostě se bojim o trochu vychýlená, jako že je ten plíšek ohlej, ale snad to nák už vyrovnám bajočko, ale celkem je potřeba vědět kolik má člověk v nádrži ... :nevim

Odesláno

joo tak ručku od nádrže mám tak milimetr sem milimetr tam, ale už to je celkem dost, když vemu že se podle toho člověk řídí ... a s tím tachometrem, tam se muže něco totálně zesr... když se to protočí sem nebo tam??? a nebo by se to mělo hejbat dycky podle rychlosti jak se jede??

? uvidíme uvidíme no...

Odesláno

hmmm tak už vim čim to je... je to v pekle.... rozebral jsem si ten tachák, vyndal ho a zjistil že ta ručička jak je připevněná k takový tyčce železny a na konci tý tyčky je namotanej kus měděnýho(nebo co to je) plíšku a ten mám v tahu a ted neim jestli budu muset koupit celý nový zařízení tacháku a nebo pujde vyměnit jen ten plíšek ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...