apfelix Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 zdravim peugotáky... podsvěcoval jsem si budíky a udělal jsem velkou chybu... sundal jsem si ručičku tachometru aniž bych si označil její puvodní polohu jak se zde dočetl že měla bejt ..... tedka mi neukazuje nic.... je připojenej ze zadu, protože mi naskakovali ujetý kilometry, ale rychlost vubec.... nevíte co s tím???? prosim o pomoc:myslim Citovat
jofo Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Mozno si tu rucicku zatlacil az moc a teraz sa pridiera o povrch. Skus ju trosku nadvihnut. No proste vyskusaj ci ide zlahka. Citovat
apfelix Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 mnoo bojim se že tím to není, spíš jestli jsem to nák celý nepřetočil ... muže se to tím pokazit?? když se to přetočí na jednu stranu nebo druhou? Citovat
apfelix Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 a ještě bych měl jednu otázečku... jak se přesně určít stav benzinu v nádrži, mám takovej špatnej pocit jestli jsem si u toho všeho trošku nepohnul s ručkou ukazatele:nevim Citovat
ThorR Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Ono jby melo byt jedno jestli s tim pohnes, pak se to presne zkalibruje samo podle aktualniho stavu podle meho, teda u mitsubishi to tak je ... Citovat
apfelix Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 hmmm to už mi je tedka rada co jsem měl udělat prd platná ... tedka spíš co dělat s tím tachákem že nefachá .... a ta ručka ukazatele je prostě se bojim o trochu vychýlená, jako že je ten plíšek ohlej, ale snad to nák už vyrovnám bajočko, ale celkem je potřeba vědět kolik má člověk v nádrži ... Citovat
apfelix Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 vše mi funguje krom tachometru, což mě celkem štve.. musim to nák vyřešit ... a jen trošku nejspíš ohlá ručka nádrže, ale to je fpoho .... Citovat
Kekros Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 na tu nádrž by se taky mohlo čekat až se rozsvítí hladový oko a podle toho dát ručičku Citovat
apfelix Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 joo tak ručku od nádrže mám tak milimetr sem milimetr tam, ale už to je celkem dost, když vemu že se podle toho člověk řídí ... a s tím tachometrem, tam se muže něco totálně zesr... když se to protočí sem nebo tam??? a nebo by se to mělo hejbat dycky podle rychlosti jak se jede?? ? uvidíme uvidíme no... Citovat
apfelix Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 hmmm tak už vim čim to je... je to v pekle.... rozebral jsem si ten tachák, vyndal ho a zjistil že ta ručička jak je připevněná k takový tyčce železny a na konci tý tyčky je namotanej kus měděnýho(nebo co to je) plíšku a ten mám v tahu a ted neim jestli budu muset koupit celý nový zařízení tacháku a nebo pujde vyměnit jen ten plíšek .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.