Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek lidi, chci se zeptat, otec vlastni Peugota 307 1,4 HDI a po ohřátí motoru mu ručička teploměru chladící kapaliny ukazuje tak kolem 70 až 75 stupňů celsia. Já totiž vlastnim GOLFA 1,9tdi a tam je provozní teplota 90°C ,tak mi to pořád vrtá hlavou, jestli je to normální nebo ne.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: skuter.46

Nazdárek lidi, chci se zeptat, otec vlastni Peugota 307 1,4 HDI a po ohřátí motoru mu ručička teploměru chladící kapaliny ukazuje tak kolem 70 až 75 stupňů celsia. Já totiž vlastnim GOLFA 1,9tdi a tam je provozní teplota 90°C ,tak mi to pořád vrtá hlavou, jestli je to normální nebo ne.:myslim

ještě před opravou--zkus změřit jiným--nezávislým--teploměrem

a porovnej hodnoty--potom případně opravuj --měř po delší

jízdě--50 km?

Odesláno

mne na 307 2,0 hdi ukazuje vzdy presne 80°C a to je jedno ci je leto alebo zima...mam este passata 1,9 tdi a ten ukazuje presne 90°C......a ked hovorim presne tak presne...tiez som sa cudoval...ale asi to tak ma byt.....

Původně zaslal: skuter.46

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...