Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sory, ale nekam mi utek text, psal sem ze sem se hadal s bratrem, ja tvrdil ze sou zakazany vsecny a von tvrdil ze jenom modry, tak sem chtel vedet kdo z nas ma pravdu

Odesláno

no kamos ma pod autem cerveny, a kdyz ho zastavili, rekli jen, ze mu to pekne sviti =), taky ale dodali, at si da ten druhej s modryma pozor, ze tam by to bylo s pokutkou....

aby se to nepletlo s \"fofr autama\", takze zalezi na koho narazis, jinak povoleny nejspu zadny.

Odesláno

prave ze me taky chytli, ja mam cely auto podsviceny cervene a taky mi nic nerekli, akorad jim trochu vadili ty parkovacky ale ty rekli ze mam vymenit jinak jako nic na to nerikaly

Odesláno
Původně zaslal: wooody

prave ze me taky chytli, ja mam cely auto podsviceny cervene a taky mi nic nerekli, akorad jim trochu vadili ty parkovacky ale ty rekli ze mam vymenit jinak jako nic na to nerikaly

záleží na koho narazíš;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: f3Rd@

teoreticky muzes mit v zadu cervenej, v predu bilej a na bokach oranzovej :aut

řekl bych že by ti to neptošlo.

podivej do vyhlasky, ja myslim ze jo. Barvy jsou podle predpisu, pokud nebudou moc nizko, tak by to nemelo vadit :myslim

Odesláno

Původně zaslal: čakom

teoreticky muzes mit v zadu cervenej, v predu bilej a na bokach oranzovej :aut

řekl bych že by ti to neptošlo.

podivej do vyhlasky, ja myslim ze jo. Barvy jsou podle predpisu, pokud nebudou moc nizko, tak by to nemelo vadit :myslim

Vysvětluj jim to;)

Neony akorát opticky zvyšují auto a to není nic pro mě:cool:

Odesláno

Já Ti řeknu, proč je to možná zakázaný.. Taky jsem viděl \"auto\" kterýmu ta trubka pod prahama upadla avláčel ji za přednim kolm po městě. Odletovaly od něj střepy a zbytky lítaly kolem auta na kabelu jak káča, hlavně, jak zatáčel. Takže já osobne jsem po osobním setkání s podsvícením u druhého účastníka provozu silně proti.

Odesláno

Tak ale to se muze stat i s mlhovkou nebo pridavnejma svetlama kdyz to montuje nake amater, a klasiku skleneny neony, to uz se moc nevidi, vetsina lidi uz ma ledky, a ty sou v plastu, a i normalni neony se davaj do plastu, mam ho na plate

Odesláno

Nebo když montážní části nejsou určený k montáži na vozidla (případně řádně odzkoušené a certifikované...) a to se týká prakticky čehokoli. :-(

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Tak ale to se muze stat i s mlhovkou nebo pridavnejma svetlama kdyz to montuje nake amater, a klasiku skleneny neony, to uz se moc nevidi, vetsina lidi uz ma ledky, a ty sou v plastu, a i normalni neony se davaj do plastu, mam ho na plate

neony jsou sice z plastu ale ta trubice ve vnitř je ze skla;)

prostě se smiř s tím že to na autě nesmí být stejně tak jako já nikdy nezapíšu 17\" kola:bojim

[upravil dne 16.9.2008 čakom]

Odesláno

Tak od čeho jsou předpisy? Co když si tam Čakom bude chtít dát ne 17\" kola,ale třeba 25\" taky je to jeho věc a taky mu to povolíme? Neony být nemůžou-dle vyhlášky bílé světlo dopředu,červené dozadu.

Odesláno

a proc bysme mu to nepovolily, je to snad jeho auto ne, a jemu to tak nepojede a jemu bude kecat tachac, je to jeho vec...... a i kdyby si tam kola z monstra tak nam to muze bejt jedno, todle nechapu proc zakazujou taky kraviny a ¨na dulezity veci serou

[upravil dne 16/9/08 wooody]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...