čakom Odesláno 13. září 2008 Autor Odesláno 13. září 2008 Zbytečná věc akorát to dráždí policajty;) Citovat
wooody Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Sory, ale nekam mi utek text, psal sem ze sem se hadal s bratrem, ja tvrdil ze sou zakazany vsecny a von tvrdil ze jenom modry, tak sem chtel vedet kdo z nas ma pravdu Citovat
čakom Odesláno 14. září 2008 Autor Odesláno 14. září 2008 jsou zakázaný všechny. kamoš měl zelený a zbíral jednu pokutu za druhou. Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 teoreticky muzes mit v zadu cervenej, v predu bilej a na bokach oranzovej Citovat
čakom Odesláno 14. září 2008 Autor Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ teoreticky muzes mit v zadu cervenej, v predu bilej a na bokach oranzovej řekl bych že by ti to neptošlo. Citovat
actionMed Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 no kamos ma pod autem cerveny, a kdyz ho zastavili, rekli jen, ze mu to pekne sviti =), taky ale dodali, at si da ten druhej s modryma pozor, ze tam by to bylo s pokutkou.... aby se to nepletlo s \"fofr autama\", takze zalezi na koho narazis, jinak povoleny nejspu zadny. Citovat
wooody Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 prave ze me taky chytli, ja mam cely auto podsviceny cervene a taky mi nic nerekli, akorad jim trochu vadili ty parkovacky ale ty rekli ze mam vymenit jinak jako nic na to nerikaly Citovat
čakom Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 Původně zaslal: wooody prave ze me taky chytli, ja mam cely auto podsviceny cervene a taky mi nic nerekli, akorad jim trochu vadili ty parkovacky ale ty rekli ze mam vymenit jinak jako nic na to nerikaly záleží na koho narazíš Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ teoreticky muzes mit v zadu cervenej, v predu bilej a na bokach oranzovej řekl bych že by ti to neptošlo. podivej do vyhlasky, ja myslim ze jo. Barvy jsou podle predpisu, pokud nebudou moc nizko, tak by to nemelo vadit Citovat
čakom Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ teoreticky muzes mit v zadu cervenej, v predu bilej a na bokach oranzovej řekl bych že by ti to neptošlo. podivej do vyhlasky, ja myslim ze jo. Barvy jsou podle predpisu, pokud nebudou moc nizko, tak by to nemelo vadit Vysvětluj jim to;) Neony akorát opticky zvyšují auto a to není nic pro mě Citovat
Edison Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 A ne jen barvy, ale i provedení osvětlení popisuje nějaký předpis. ;-) Citovat
wooody Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Stejne nechapu proc je to zakazany, dyt to nic nedela, jenom sviti pod auto, ani oslnovat to nemuze Citovat
Edison Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Já Ti řeknu, proč je to možná zakázaný.. Taky jsem viděl \"auto\" kterýmu ta trubka pod prahama upadla avláčel ji za přednim kolm po městě. Odletovaly od něj střepy a zbytky lítaly kolem auta na kabelu jak káča, hlavně, jak zatáčel. Takže já osobne jsem po osobním setkání s podsvícením u druhého účastníka provozu silně proti. Citovat
wooody Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Tak ale to se muze stat i s mlhovkou nebo pridavnejma svetlama kdyz to montuje nake amater, a klasiku skleneny neony, to uz se moc nevidi, vetsina lidi uz ma ledky, a ty sou v plastu, a i normalni neony se davaj do plastu, mam ho na plate Citovat
Edison Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Nebo když montážní části nejsou určený k montáži na vozidla (případně řádně odzkoušené a certifikované...) a to se týká prakticky čehokoli. :-( Citovat
čakom Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: wooody Tak ale to se muze stat i s mlhovkou nebo pridavnejma svetlama kdyz to montuje nake amater, a klasiku skleneny neony, to uz se moc nevidi, vetsina lidi uz ma ledky, a ty sou v plastu, a i normalni neony se davaj do plastu, mam ho na plate neony jsou sice z plastu ale ta trubice ve vnitř je ze skla;) prostě se smiř s tím že to na autě nesmí být stejně tak jako já nikdy nezapíšu 17\" kola:bojim [upravil dne 16.9.2008 čakom] Citovat
wooody Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Jojo asi mas pravdu, stejne to je nelogicky, i ty kola, proc to tam nemuze bejt, je to tvoje rozhodnuti, tvoje auto a tvoje kola... Citovat
orgacek Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Tak od čeho jsou předpisy? Co když si tam Čakom bude chtít dát ne 17\" kola,ale třeba 25\" taky je to jeho věc a taky mu to povolíme? Neony být nemůžou-dle vyhlášky bílé světlo dopředu,červené dozadu. Citovat
wooody Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 a proc bysme mu to nepovolily, je to snad jeho auto ne, a jemu to tak nepojede a jemu bude kecat tachac, je to jeho vec...... a i kdyby si tam kola z monstra tak nam to muze bejt jedno, todle nechapu proc zakazujou taky kraviny a ¨na dulezity veci serou [upravil dne 16/9/08 wooody] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.