martan01 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Mam na autu cela cerna zrcatka. Jak je nechat nalakovat ? Jde sundat kryci plast ? Jde nato koupit plast vhodny k lakovani ? Jak na to ? Dik za rady [upravil dne 11/9/08 martan01] Citovat
dzana.m Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 ten plast de sundat je jen přilepenej ale opatrně at ho nezlomíš u 405 to tak je u elektrických zrcátek myslím že to bude stejný Citovat
Capy Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 já ho měl jen nacvaklej. nemusíš nic kupovat během práce se dá jezdit bez nich. Takhle jsem to dělal já: - sundat lehce obrousit do hladka jemným smirkem pak pod vodou - zákled na plasty - 20 minut počkat plnič - přebrousit jemným pod vodou - barva - u metly ještě bezbarvý a je hotovo mám to už 1,5 roku a super auto je hned hezčí Citovat
vendelinek Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: Capy já ho měl jen nacvaklej. nemusíš nic kupovat během práce se dá jezdit bez nich. Takhle jsem to dělal já: - sundat lehce obrousit do hladka jemným smirkem pak pod vodou - zákled na plasty - 20 minut počkat plnič - přebrousit jemným pod vodou - barva - u metly ještě bezbarvý a je hotovo mám to už 1,5 roku a super auto je hned hezčí Pokud budeš lakovat už nalakovaný ,si myslim,že je zbytečný dávat základ na plast,ale jestli budeš dávat nový,tak pak už základ jo:) a ten brusnej papír,vzal bych si na to1200 na nalakovaný,anebo 800 na nový nelakovaný,samozřejmě všechno brousit pod vodou:) Citovat
Capy Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 no bral jsem to jako že když píše o černejch že jsou nelakovaný. Pokud jsou tedy lakovaná tak tedy bez základu na plasty:super Citovat
martan01 Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 jj plast mam cernej. Zimu odjezdim s cernym a na jare nalakuji. Dik za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.