ozzy56 Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: milne Tak jsem nalil do filtru cca 2 dc nafty a motor naskočil. Takže ponaučení pro všechny: vždycky nový filtr před výměnou naplnit! Stejnak mi to nejde moc do kebule--dopravní čerpadlo má dosta- tečný tlak na dopravení paliva do filtru a naplnit ho.Nechal si klíček zaplý vždy asi 5 sec.,aby čerpadlo mělo dost času na tlakování?? U filtrů,kde se mění jen vložka,vždy zalívám naftou,ale u filtrů,kde se mění celý komplet.,se jen natlakuje palivem opakovaným zapí- náním klíčku zapalování....No,hlavně že ti to jede Citovat
milne Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Nechal jsem ho déle než 5 sec. Ale je fakt, že po zalití začlo v motoru něco víc vrčet než když byl suchej...Tak nevim. Hlavně, že to je spravený. Citovat
Koubek89 Odesláno 27. duben 2018 Odesláno 27. duben 2018 Zdravím, já měnil celý filtr palivový na 207ce a nenalival jsem ho, jak jsem se tu docetl, tak asi nebyla treba, trikrat jsem zhavil, nez jsem startoval a po 5ti vterinach to zhaslo, sviti economy rezim a jak to startuju, tak . Odmontoval jsem palivovy filtr, zalil ho naftou, trikrat zhavil a nic. Mackal jsem ********, kterou tam dali misto normalni pumpy. Po dvou hodinach se nic nedeje a ten “ balonek” na odvzdusneni je porad mekky... Timto jsem snad uz vycerpal vsechny moznosti zde psane vyse a jsem v koncich... Nenapada jeste nekoho neco? Vse jsem dal spravne, kontroloval, nafta nikde netece, mam podezreni uz jen na spatnou membranu v tom balonku na odvzdusneni... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.