Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

abych to trochu rozvedl.

chtěl bych udělat odskok 5dv, ale nechci kupovat trhací relé atd.Tak mě napadlo zda li by to šlo řešit takhle:z centralu mi jde spínací proud do relé.a kontakty od rele jsou připojeny paralelně ke kontaktům na tlačítko co je na 5dveřích.je to taková jednoduchá úvaha, ale třeba by to šlo.Protože když otevírám 5dv tak se jen dotknu spínače na dveřích a ony odskočí.takže když na to tlačíkto připojím paralelně relé a to k centrálu, tak by to mohlo klapat.:myslim

Tak bych potřeboval zjistit zda od otevírání jsou vyvedeny dráty někam do prostoru pro cestující,abych nemusel rozdělávat tapecírunk z 5dv. co myslíte????????:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Neviem či som to správne pochopil. Chceš otvárať piate dvere tlačítkom aby sa po stlačení tlačítka pootvorili?

To bude trochu komplikovanejšie. Ak sa nemýlim tak zámok je otváraný mechanicky. Elektricky je ovládané iba zamykanie. V tom prípade by to šlo urobiť jedine pridaním cievky ktorá by odomykala zámok, vymeniť zámok za tlačítko a vymeniť motorček centrálu za motorček s prepínačom aby tlačítko fungovalo iba pri odomknutí. Ešte nejaké káble, relé a šlo by to.

Odesláno

origo dalka tak to funguje nasledovne :

zmacknu tlacitko (odemykani) a odemknu auto. Kufr nebo okno ma el. tlacitka a po zmacknuti odskoci.

podrzim tlacitko odemykani a zadni okno odskoci (stejne jako bych, jej oteviral pravym tlacitkem na kufru)

[upravil dne 12/9/08 ajsik]

Odesláno

No to je sice pěkné, ale moje dálka je dodělávána dodatečně.Takže takhle nafunguje.http://www.jablotron.cz/docs/manualy/mck51002.pdf , viz téma - reset dálkového ovladače---

Odesláno
Původně zaslal: MAHI

No to je sice pěkné, ale moje dálka je dodělávána dodatečně.Takže takhle nafunguje.http://www.jablotron.cz/docs/manualy/mck51002.pdf , viz téma - reset dálkového ovladače---

i tak to nějak musí jít

Odesláno

no ale pokyn pro odskoceni zadniho okna dava BSI(resp. jednotka centralu)

tenhle univerzal je dle vseho pripojen nekam na motorek centralu prednich dveri a ovlada primo jej, takze pak se zamkne/odemkne automaticky cele auto. rozeber zamek, koukni kam vedou vyvody z tlacitka na 5tych dverich do zamku a na ne pripoj logicky vystup z toho univerzalu (mas dalku s vice kanaly/tlacitky) tak jedno pouzijes na kufr. Ale musis to tahat nekde pod strechou a pak projit pruchodkou do patych dveri a jejich ramem se dostat az dolu k zamku... ;-)

Odesláno

s tím zapojním máš asi pravdu.o víkendu sem rozebral 5dv. a zjistil si které dráty vedou od těch tlačítek.ty sem i pak našel v zavazadlovém prostoru a na ně potom přípojím paralelně výstup z centrálky přes relé.a mělo by to bít ok :D

děkuji Vám za rady. Mám ještě další otázky ale touž je jíné téma.

zatím ahoooj:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

s tím zapojním máš asi pravdu.o víkendu sem rozebral 5dv. a zjistil si které dráty vedou od těch tlačítek.ty sem i pak našel v zavazadlovém prostoru a na ně potom přípojím paralelně výstup z centrálky přes relé.a mělo by to bít ok :D

děkuji Vám za rady. Mám ještě další otázky ale touž je jíné téma.

zatím ahoooj:potlesk:potlesk:potlesk

tak ať se zadaří

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...