pazanosta Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Na sidlisti Repy se nachazi dve 406 coupe. Moje tm.zelena je treti, ale neni to ta z hlidaneho u Ovusu. Mohli by jsme pokecat... zalupa@centrum.cz Nevim jestli to sem patri, kdyztak smazte... Citovat
asaad Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 cau.prave sem se domlouval jeste s 2ma Coupe ze dame sraz v praglu ve stredu okolo 17h na strahove.Nechces tam taky dorazit? [upravil dne 8/9/08 asaad] Citovat
pazanosta Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 strahov je kousek odtud, bohuzel zitra mi konci prevozni znacky a predpokladam ze prihlaseni a dalsi veci budu mit az ve ctvrtek. Strahov si bez dokladu neliznu jezdi tam okolo zakomplexovany poldove ve feldach a stahly by me z kuze. Jestli budete na tom ztrmem parkovisti tak bacha, lidi z okoli tam rozhazujou strepy z flasek a na tom klasickem velkem jsem najel v zime v 50ti sikmo na obrubak s celicou, jsou tam videt rejhy... 3 gumy bouchly Citovat
davidus Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 jeden budu asi já - stříbrnej buď na Vondroušově a nebo vzadu na parkingu Citovat
pazanosta Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Tak o stribrnem nic nevim a to bydlim ve vondrousovce, dneska jsem videl cervenej tuknutej na predek nedaleko hospody u hasice. Tak to uz nas je pet... Na hlidanym u ovusu je zelenej s ctyrvejfukem..., modrej stoji u skolky myslim ze makovskeho, ja mam zelenej s vyfukem od Devilu a stavam u byvaly posty vedle moji celicy a kamaradovy alfy gtv. Citovat
davidus Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 tak to vidíš vondroušova je dlouhá, bydlím mezi druhým a třetím retardérem.. ale momentálně parkuju vzadu na parkovišti \"u kolejí\" Citovat
pazanosta Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 ja bydlim u tretiho retarderu jak je tam ta posrana zona, mozna by jsme se mohli o vikendu seznamit, kdyby si nemel do ceho pichnout. Napis mi kdyztak na zalupa@centrum.cz, nechci sem davat telefon. Mozna bych domluvil kurivko v kamaradove triltrovym gtvcku... ja mam praskly vsechny tri krcky a na zbytku vyfuku mam dalsich 7 der, provez bych te az budu mit komplet vyfuk z boleslavy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.