Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na sidlisti Repy se nachazi dve 406 coupe. Moje tm.zelena je treti, ale neni to ta z hlidaneho u Ovusu. Mohli by jsme pokecat... zalupa@centrum.cz

Nevim jestli to sem patri, kdyztak smazte...

Odesláno

cau.prave sem se domlouval jeste s 2ma Coupe ze dame sraz v praglu ve stredu okolo 17h na strahove.Nechces tam taky dorazit?

[upravil dne 8/9/08 asaad]

Odesláno

strahov je kousek odtud, bohuzel zitra mi konci prevozni znacky a predpokladam ze prihlaseni a dalsi veci budu mit az ve ctvrtek.

Strahov si bez dokladu neliznu jezdi tam okolo zakomplexovany poldove ve feldach a stahly by me z kuze.

Jestli budete na tom ztrmem parkovisti tak bacha, lidi z okoli tam rozhazujou strepy z flasek a na tom klasickem velkem jsem najel v zime v 50ti sikmo na obrubak s celicou, jsou tam videt rejhy... 3 gumy bouchly :potlesk

Odesláno

Tak o stribrnem nic nevim a to bydlim ve vondrousovce, dneska jsem videl cervenej tuknutej na predek nedaleko hospody u hasice. Tak to uz nas je pet...

Na hlidanym u ovusu je zelenej s ctyrvejfukem..., modrej stoji u skolky myslim ze makovskeho, ja mam zelenej s vyfukem od Devilu a stavam u byvaly posty vedle moji celicy a kamaradovy alfy gtv.

Odesláno

ja bydlim u tretiho retarderu jak je tam ta posrana zona, mozna by jsme se mohli o vikendu seznamit, kdyby si nemel do ceho pichnout. Napis mi kdyztak na zalupa@centrum.cz, nechci sem davat telefon. Mozna bych domluvil kurivko v kamaradove triltrovym gtvcku... ja mam praskly vsechny tri krcky a na zbytku vyfuku mam dalsich 7 der, provez bych te az budu mit komplet vyfuk z boleslavy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...