Hangman Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Zkoušel jsem hledat, ale nenašel jsem tak píšu sem. Mohl by mi někdo poradit na co si dát pozor při koupi tohoto typu vozu? Mám v jednání 260tku, 3 dvéřovka, r.v. 2000, 1.6, plná výbava s origo rádiem, najeto 111k km. Nebouraná, dotah z francie a ježděná v čr. Díky za rady Citovat
Rebik Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Kupuješ v tu stříbrnou v Auto Vašenda? Taky se mi líbila. Citovat
Hangman Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 ne. mam domluvenou světle zelenou metalízu, ale chtěl bych znát na co se zaměřit aby mi to nevyšlo pak moc draho;) Citovat
Welis Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Dávej bacha \"260tky\" to byla limitovaná edice Děda má 206tku a sem tam se mu rozsvěcí kontrolka elektroniky ale jen se rozsvítí a pak zase zhasne a jindy zase svítí pokaždý když stím dojel na diag. tak mu zrovna nesvítilo tak mu nic nezjistily :-) ... jinak auto jezdí... a žádný problémy jen že to má nízko a že si utrh vejfuk když zajížděl do garáže ale tak to sem asi nepatří.. Citovat
Hangman Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Tak už ho mam doma. Je to fakt mazlik. Kdyžtak sem pak hodim link s fotkama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.