jaroslav23 Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Ahoj, neporadí mi někdo jak bych sundal přední nárazník ??nevím jak nato už jsem to skoušel ale nepodařilo se mi to tak jestli někdo už sundaval tak poradte chci ho trošku upravit diky [upravil dne 7/9/08 jaroslav23] Citovat
ananas Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 sundej svetla,pak za mlhovkama jsou taky srouby,i masku musis sundat...ty srouby za mlhovkama jsou dost nepristupny,ale jde to...pro me bylo horsi to pak prisroubovat...je tam strasne malo mista Citovat
tiburtius Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 aj podblatník musí ísť dole a tam je jedna matica 10-klúč aj hmlovky vyšróbuj z dola [upravil dne 7.9.2008 tiburtius] Citovat
Meldik Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 svetla se sundavat nemusej......vysroubovat 3 srouby, co drzej spodni cast narazniku k pricnymu nosniku...pak naraznik drzi dvena sroubama ve spodni casti a dvema v horni casti....k nim je blbej prestup, meli by se sundat mlhovky, ale jde to i bez toho...u nekterych modelu se musi vymontovat i nadrzka na ostrikovace, ale to ja taky nedelal...........nezapomenout od mlhovek sundat konektory... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.