Trundik Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Zdravím, mám jeden malý problém. Moje máti má Pegi 306, 3dv model a chtěla by si koupit střešní nosiče. Vpředu je to jasný, tam odloupnu ty pásky, co krytujou dírky a je to jako u moji P 405. ale co vzadu? Může te mi někdo poradit? Díky moc Citovat
nynanek Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 No, tak to by mě teda taky strašně moc zajímalo ! Mám ale takový tušení, že druhou štangli bude muset držet posádka na zadních sedadlech. Citovat
jarda23 Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 nevim jak u 306 ale u my 106 3 dver. jsou v zadu mensi pacicky ktery se vejdou nad okno:)Ale taky porad shanim!!!please nenasel by se nekde jeden nosic??? Citovat
Luccas Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 Zdravím. Dnes mi došel střešní nosič na P 306 3dv., přední nosič je uppevněn šroubem, který je schován pod těsněním dveří, které se musí trochu odchlípnout. Zadní díl nosiče je přípevněn tak, že se musí otevří okno a přímo na střešním nosiči je taková packa, která kopíruje střechu auta a ta se zahákne do toho otevřeného okna a nahoře se utáhne klíčem - trží to teda fest. Ale raději to podložte nějakým kouskem gumy, a? si nepoškrábete střechu (neměloby se to stát, ta packa je pogumovaná, ale jen pro jistotu), koupil jsem to přes inzerát originál Peugeot za 1500,- Kč a jsem spokojen, už jen rakev. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.