a.t.b Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Zdravím všechny.....včera jsem tuhle závadu hledal a hledal ,ale asi sem sám kdo má problém:) On to ani tak problém není,auto se chová normálně, žádny cukání prostě nic jen na mě svítí kontrolka motoru a na diagnostice to pise zavadu \"78 -relé sekundárního vzduchu - vadné\" Tak jsem se chtěl zeptat co by to jako mělo být a kde to je ,že bych to vyměnil. Jedna se o 1.4 8ventil rok 99 . Nekdo mi poradil že to je větrák na chladici že jako nefunguje, tak jsem to natočil projel pak chvilku stal a vetrak se sepnul a běží v pohodě.Takže zavada je asi nekde jinde ,škrticí klapka je taky v pohode podle vseho pry jen zatuhava,tak jsem ji odmontoval a je v pohode....bez ni to chcipa a nedrzi otacky....tady se nic neprojevý jen to hlasi pořád tu chybu.Diky za Info všem dobrym lidem Citovat
a.t.b Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Supeer...moc diky predpokladam ze je to v jedny z skříněk na pojistky:) To uz najdu diky moc Citovat
a.t.b Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Jsou to ku..y nekdo me ho ukradl:) Tam vubec neni...musim zavolat na vrakac...sakra. jak je tohle mozny:) No ono to stalo dlouho byl to dovoz tak mozna uz to tak dojelo z DE :)To bude ono diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.