Guest koutny Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Celé auto na díly,krom. potkaného motoru,pište co potřebujete.. Citovat
Pechy Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Jaká to je barva? Potřeboval bych zrcátko řidiče. Citovat
Guest koutny Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 auto uz prodane..uz jenom motorove soucasti.. Citovat
jardablahuta Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Zdravím nemáte chladič?Mám sice 2.1 td ale možná by to šlo dát dohromady mám totiž díru v chladiči.Jestli ho máte napište prosím kolik by stál.Díky Citovat
David Soukup Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Mám na prodej obě přední světla i přední mřížka by se našla,dále pak mám 2ks LZ + 2ks PZ světla,černé kompletní kožené sedačky-přední v elektrice včetně tapecirunku do dveří s tlačítkama na otvírání oken,přístrojovku,obě vnější zrcátka-bílé,ukazatel teploty a času,clonítka proti slunci se světlem,přední blinkry,chladiče,obě sahary,plastové sání na motoru+gumové hadice a jiné drobnosti.Je to ze 605 2.1 svdt r.v.1991.Ceny dohodou-levně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.