Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Edison

btw... nevíte, jestli se dá ze světel P406 new bez problému sejmout přední sklo?

no jde to ale bez problémů to nejde,drží to jako čert......to lepidlo je hrozná žvykačka....

Odesláno

Mmmmmm.... a když už se to povede, jak pak s montáží zpět? Lepidlo, nebo existuje nějaký těněně? Přemýšlím, že bych se koukl po těch \"domontovatelnejch\" čočkách na H4 bixenon... Na dálku bych je přepínal od stávajících... ;-)

[upravil dne 11.9.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Mmmmmm.... a když už se to povede, jak pak s montáží zpět? Lepidlo, nebo existuje nějaký těněně? Přemýšlím, že bych se koukl po těch \"domontovatelnejch\" čočkách na H4 bixenon... Na dálku bych je přepínal od stávajících... ;-)

[upravil dne 11.9.2008 Edison]

použiješ to co tam je...ono to většinou zůstane na světle,když tak tam dej trochu silikonu,tím nic nezkazíš.....

Odesláno

Mno... to, co odkazuju já, je svítidlo montovatelný do stávajících světlometů, a motáž je vratná. Vypadaj celkem hezky, ale neviděl jsem je in natura. Součástí balení, jak jsem četl jsou i ballasty, výbojky... takže cena, kterou jsem zahlédl kolem 120 - 150 USD dooost zajímací.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...