Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar kluci. nevite mi nekdo prosim vás poradit jestli se čočky z octavie II vejdu do svetel 406 misto stretavacich žárovek? vím,že místo dálkaču to jde. měl to i přema na své bývalce. noo von spíš mel bixenony z touaregu,ale to byli jine čočky. jinak ti xenonove z octavie jsou tady: Home Page of PHP http://xenony.ic.cz/. vono celej problem je v tom, že ten chlapek z tyhle stranky už nemá bixenon čočky, ale jenom vobyčejny a ja čočky proste chci a už je mi fuk, že budou jenom klasicke a ne bixenon. diky moc

Odesláno

Jěšte mi jedny bixenonové čočky s těhle stránek leží doma,jsou fungl nové.........jak jsem již psal za potkávacímam je dost málo místa.....výbojka D1S má ješte malou krabičku za sebou a to celé i čočkou ti bude vadit jak baterce tak ŘJ motoru a myslím že jestli máš čočku s touaregu nebo s oct.II. je to vše na jedno brdo,ale jde udělat všechno....je to jen otázka peněz a šikovnosti......hodím tu foto těch mojich vypadají uplně stejně jak ty normál xenon čočky...

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

da se neco jeste udelat s cenou? co treba 1300?

Když to koupíš za 1650,- i s poštou a je to nepoužité,jen mi to leží 3 měsíce v šuplíku tak asi ne......když je někde za 1300,- sezeneš tak ti je za 1200,- střelím.....

Odesláno

tak i s poštou je to už lepší. tak mi je prosim te podrz. vyplatu budu mit az za 15 dni. ja ich na 100% vezmu a kdyby sem vedel o lacinejších tak ti dám urcite vedet pri takove vyhode:supera kazdopadne ich vezmu :roker do 15 dni se ti ozvu a pošlu ti kontaktni udaje. kdyby byl nejaky zaujemce chytrejsi tak mi dej vedet. nerad bych o nej prisel.zatim

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj přemo. tak stalo se co sem necekal. prisel jsem ke dvom čočkam jako slepa selpice ke zrnu. jsou to sice jen pro obyč xenony a ne pro bi ale jsou kratsi jako ty tvoje a jsou zadara. rozebiral jsem totiz v praci 307 restyl po bouracce a co nevidim. svetlo rozmlacene ale čočka cela a druho jsme meli uz dluhsi dobu ulozenou v nasem skladisti potrebnich zbytecnich veci. sam jsem tomu neveril byla uplne stejna. je sice pro zarofku H1 ale ja tam planuji dat prestavbu H1. prikladam taky foto. tesim se jako malej. dufam, ze se nezlobis, ale ty tvoje s pochopitelnych duvodu nevezmu. presto ti dekuji

Odesláno

Tyhle by měly být bez zásahu do parabol... Jediná věc je, že je zase potřeba demontovat přední sklo. Prý se to montuje do díry po původní žárovce a změna je vratná. Více o tom ví Fx. A myslím, že je to pořád lacinější než třeba tohle: http://cgi.ebay.fr/406-99-04-4D-CCFL-PRO-PHARES-CHROME-PEUGEOT_W0QQitemZ290247458959QQihZ019QQcategoryZ131650QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...