Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ta Shellka bude lepší než to náměstí, pač jsem v Kolíně snad ještě nebyla,když nepočítám průjezdy \"kolem\". :)

Ok, když mě nesrazí viróza, tak taky dorazím. ;)

Odesláno
Původně zaslal: MrChodny

je mozne, ze se taky prijedu podivat na ty vase karky :) Pak bych potreboval nejak upresnit nasledujici program, je mozne, ze bych tu shellku nestihal.

No program není moc přesně naplánovaný...

Sraz na te benzince brzno na to bude hlad na náměstí jsou hezký hospody a mužeme koukat na auta pak bychom zajeli k TPCA fotky pokec no a jak jsem psal nikdo zatím nepsal že by chtěl přespat takže to bude tak že odpoledne nebo k večeru tradá dom:D

Odesláno

Tak moc lidí se nedostavilo to je teda pravda.....Peugeot 106 se ukázal jen jeden a to muj zlatej a pak jeden takovej zdeformovanej peugeot (fabia by KUJON) a jedna krásná 207 GT. Dali jsme si PIZZU a zrovna zevlujeme na náměstí a hledáme kdo mě z auta ukradl ventilky- lidi jsou svině to je teda pravda. Fotky následují.

Odesláno

Tak to si robis srandu...no teda...Preto si ja ventilky radsej nekupujem.Inak som rad ze som dosiel,dobre som si pokecal a hlavne som spoznal novych ludi.:super

Odesláno
Původně zaslal: antal

Tak to si robis srandu...no teda...Preto si ja ventilky radsej nekupujem.Inak som rad ze som dosiel,dobre som si pokecal a hlavne som spoznal novych ludi.:super

tys tam jel ze slovenska nebo si jel okolo?

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Původně zaslal: antal

tys tam jel ze slovenska nebo si jel okolo?

Nie ja v Koline momentalne byvam:papa
Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

second foto: jak se 207 tlemí a 106 jak se mračí... to je masakr:aut

Mne to pripada ze jej nieco hlada medzi zubamy
Odesláno

Tak, sem doma :) Ještě sem se zastavil pro dárek mamině v KH + kouknout na intr, kde jsem trávil 4roky života :D Srazík pěknej, nelze mu nic vytknout ;) Až teda vlastně na prachbídnou účast.... Třeba konkrétně já jsem jel cca 50km, fábií a ještě navíc nemocnej, vezměte si ze mě příklad :D

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Tak moc lidí se nedostavilo to je teda pravda.....Peugeot 106 se ukázal jen jeden a to muj zlatej a pak jeden takovej zdeformovanej peugeot (fabia by KUJON) a jedna krásná 207 GT. Dali jsme si PIZZU a zrovna zevlujeme na náměstí a hledáme kdo mě z auta ukradl ventilky- lidi jsou svině to je teda pravda. Fotky následují.

Původně zaslal: jakub106GTI

801313_Snmek_005.jpg 801314_Snmek_010.jpg 801315_Snmek_012.jpg 801316_Snmek_011.jpg 801317_Snmek_014.jpg

No a to ti ty ventilky ukradli z tohodle autíčka,jo? A neřikej,že ti sebrali ze všech kol?Tak to je teda vopruz,to teda na...re,jo a kde si vzal jiný:myslimnebo snad vozíš náhradní?:myslim

Odesláno

Kuba není o víkendu na netu, takže odpovim za něj :) ukradli mu to jen z půlky auta, na tý druhý byl jeden ventilek dotáhnej a druhej rozšroubovanej - asi je někdo vyrušil. No ale teda jako notno podotknouti, že kdybysme je zmerčili, tak nás asi zabásnou za zabití, neb oba sme na auta až moc přečitlivělí :D

Odesláno

Mě už je ukradli dvakrát , s toho si nic nedělejte :bacha.

Škoda přijel bych taky,ale je to trochu z ruky. Taky je u nás návštěva, brácha s přítelkyní a asi by nepochopili, že jsem pryč.

Snad příště.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...