Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja bych prijel taky jeste mam jeden navrh 1.11 se jede v sosnove amaterske rallye tak by se to mohlo udelat tam kdo by chtel tak se muze svest a kdo ne tak na cumendo mozna by to nebylo spatny

Odesláno

Wow lidickove, sraz se nak moc priblizuje.. nesly by vsechny informace nejak shrnout? :) jsem desne lina to vsechno zpatky cist.. :) neboli Co? Kde? Jak? V kolik? atd? dikuju jestli se najde nejaky dobrovolnik :D a jestli ne.. tak to asik taky preziju :)

Odesláno
Původně zaslal: Alexka

Wow lidickove, sraz se nak moc priblizuje.. nesly by vsechny informace nejak shrnout? :) jsem desne lina to vsechno zpatky cist.. :) neboli Co? Kde? Jak? V kolik? atd? dikuju jestli se najde nejaky dobrovolnik :D a jestli ne.. tak to asik taky preziju :)

Jen hledej :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Původně zaslal: Alexka

Jen hledej :D

že seš to ty tak tady to máš...

takže já navrhuji pokud je 8 aut sraz tak v 11 hodin to znamená se srazit třeba na náměstí v kolíně pak si dát nějakej obídek s výhledem na ty krasavce dále spanilou jízdu kolem TPCA a pak pokud budeme chtít jít večer požít vymyslím nějaký ubytko

Odesláno
Původně zaslal: makouš

ja bych prijel taky jeste mam jeden navrh 1.11 se jede v sosnove amaterske rallye tak by se to mohlo udelat tam kdo by chtel tak se muze svest a kdo ne tak na cumendo mozna by to nebylo spatny

to zní taky moc zajímavě. ;)

Odesláno

Tak bych to konečně vyřešil stále se o tom jen mluví a nic se neděje...

takže v sobotu v 11 hodin sraz aby to bylo jednoduché tak na Shellce a to viz mapa.

je to směr na Prahu hned za kruhovým objezdem

[upravil dne 1.10.2008 jakub106GTI]

Odesláno

Jak sem psal, dorazim, jestli budu zdravotně fit, zatim se o mě pokouší chřipajzna...

Jinak ještě dodám - když by bylo někomu líto, že v kolíně budou chybět motokáry, tak má šanci 11.10. dorazit na Minivysočina-sraz (více info po kliku) ;) abych tam zase nebyl jako obvykle (resp. jako skoro vždycky :D ) jedinej se 106 :)

[upravil dne 2.10.08 kujon106]

Odesláno

Jakube, hoď sem pls ještě link přímo na mapy.cz s vyznačením tej benzínky, pls. Já bych to z toho miniobrázku asi těžko vyčetl kde to je, v Kolíně se moc nevyznám. Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...