vendelinek Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: Marlin mojich tady koluje hafo, teda spise se mnou Jsem jeste zadnou nepotkala. Na to jsem tu moc kratce a moc se tu jeste nevyznam. [upravil dne 2.9.2008 KeiTynka] Neboj,do toho přijdeš rychle,sem tam ti někdo pomůže:myslim:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Marlin :D:D se připravuješ na sázení brambor?:D:D poněkud pozdě:D:D [upravil dne 2.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Marlin Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 a jeste rekni ze nevis z ceho to je :bacha:bacha Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Marlin a jeste rekni ze nevis z ceho to je :bacha:bacha hm hm,nevim,ale už sem to tady někde viděl,že by brody?:D:D sem to uhod [upravil dne 2.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Marlin Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 viz http://www.peugeot-club.com/topic/32804-jak-jsem-jel-na-sraz-a-orientak-s-marlinem-zaboril-auto-do-bahna-utrzene-lizatko-bahno-po-druhe/ Citovat
jakub106GTI Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Kolín je zajímavej to je jasný:-) a letiště tu máme taky Btw kdyby někdo chtěl dát sprint tak i to se tu dá dělat bezpečně:-) a kde by se zaparkovalo to bych ještě vymyslel....U kolína/Kutné hory je krásnej kepm u vody jmenuje se to MALEŠOV:)) Tam by to bylo ideální Citovat
jakub106GTI Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Perdichtel Kolín by byl výbornej - mám to 5km Zdravím nováčka na foru:-)¨ Tak pečky říkáš jo? Takovej kousek.... tak kdy dáme sraz a pokecáme? Co třeba pátek nebo sobota někde na benzínce? Citovat
kujon106 Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Perdichtel Kolín by byl výbornej - mám to 5km Zdravím nováčka na foru:-)¨ Tak pečky říkáš jo? Takovej kousek.... tak kdy dáme sraz a pokecáme? Co třeba pátek nebo sobota někde na benzínce? Tak koukám že už se Dan taky registroval na klubu, zdravim :-) Ještě ses v s16 nezabil? Jinak Kolín pro mě no problem, ale musí to tam někdo místní ošéfovat Citovat
Lentilka Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 no ja sem pro všechno hlavně aby něco bylo:) Citovat
Starejbar Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Taky si přisadím, byl pro ten Pávov u Jihlavy, ale hlavně jen proto, že to mám \"kousek\":aut, ale jinak když bude čas dojedu klidně kamkoli:papa Citovat
Lentilka Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 se divím že makouš ještě nezveřejnil svůj nový objev... Citovat
KeiTynka Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Me je taky vcelku jedno, kde to bude, rada bych poznala nove lidi. Citovat
jakub106GTI Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Marlin rikam, ukaz svou fotku ty furt s tou fotkou....... nech se překvapit ne:roll Citovat
Marlin Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Marlin rikam, ukaz svou fotku ty furt s tou fotkou....... nech se překvapit ne:roll hele, nech si toho, ja prekvapeni nemam rad Lentilo, co tim myslis? Citovat
jiri106xs Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Marlin rikam, ukaz svou fotku ty furt s tou fotkou....... nech se překvapit ne:roll hele, nech si toho, ja prekvapeni nemam rad Lentilo, co tim myslis? že by lide.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.