jiri106xs Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 :papa:papa Na tohle téma se nějak zapomnělo ne? Citovat
Lentilka Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 sak to je ten první u tebe doma:bacha a včera mi psal Martin že našel někde letiště s volným přístupem, tak dneska to tu zveřejní... Citovat
Marlin Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Lentilka sak to je ten první u tebe doma:bacha a včera mi psal Martin že našel někde letiště s volným přístupem, tak dneska to tu zveřejní... staci rici kdy prijedete aja se nebranim, muzeme pak zagrilovat Citovat
jiri106xs Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Lentilka sak to je ten první u tebe doma:bacha a včera mi psal Martin že našel někde letiště s volným přístupem, tak dneska to tu zveřejní... staci rici kdy prijedete aja se nebranim, muzeme pak zagrilovat Po tom, co vyřídíme účty... Citovat
KeiTynka Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Ráda bych se taky zúčastnila. [upravil dne 2.9.2008 KeiTynka] Citovat
Marlin Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Do kolina bych jel taky. A mozna bych i vzal 106tou Citovat
jiri106xs Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: s1600 kolin je pecka... Hmm:nevim kladivem do hlavy a jede se domů Citovat
lordlacik Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Musi byť v Kolíne niečo extra? Stačí letištná plocha a gril a naši Pežotkovia a no problem. Ináč Prešov - východné Slovensko. Do Brna asi len 300km +- Citovat
KeiTynka Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: lordlacik Musi byť v Kolíne niečo extra? Stačí letištná plocha a gril a naši Pežotkovia a no problem. Ináč Prešov - východné Slovensko. Do Brna asi len 300km +- No to je jasny. Nemyslela jsem to tak, ze se mi Kolin nelibi, ale jestli je tam prave neco takovyho. Citovat
Marlin Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: lordlacik Musi byť v Kolíne niečo extra? Stačí letištná plocha a gril a naši Pežotkovia a no problem. Ináč Prešov - východné Slovensko. Do Brna asi len 300km +- No to je jasny. Nemyslela jsem to tak, ze se mi Kolin nelibi, ale jestli je tam prave neco takovyho. Nejdrive ukaz svoji fotku :aut Citovat
KeiTynka Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: lordlacik Musi byť v Kolíne niečo extra? Stačí letištná plocha a gril a naši Pežotkovia a no problem. Ináč Prešov - východné Slovensko. Do Brna asi len 300km +- No to je jasny. Nemyslela jsem to tak, ze se mi Kolin nelibi, ale jestli je tam prave neco takovyho. Nejdrive ukaz svoji fotku :aut Jako moji jo? Tak to nevim nevim. Ukaz svoji. Citovat
Marlin Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 mojich tady koluje hafo, teda spise se mnou Citovat
KeiTynka Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Marlin mojich tady koluje hafo, teda spise se mnou Jsem jeste zadnou nepotkala. Na to jsem tu moc kratce a moc se tu jeste nevyznam. [upravil dne 2.9.2008 KeiTynka] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.