Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00  

1. 1. Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: sepa

sepa , 1, Nové Město n.M., 11:00 do ZOO

To je docela dálka:myslim:o

Ok406: To je relativní. :)

Když byly srazy v Č.Kostelci, coš mám skoro za humny, tak jsem nebyl tady na foru(neměl jsem pažouta) :D. Teď už jsem na foru a srazy jsou \"trochu\" dál. :( Co nadělám. ;)

A mám z podobných akcí ty nejlepší zkušenosti. Ono totiž na tyto akce jezdí jen skalní příznivci, \"zdravé jádro\", a to jsou většinou fajn lidi , takže se i docela vyplatí vláčet se přes půl republiky a poznat nové lidi. :roker

Navíc jsou i další důvody.

Potřebuji pořádně projed autí, něco prokonzultovat s odborníky.

Na řádné dovolené jsem nebyl už pár let, tak malý výlet neuškodí.

Konečně jsem se zmohl na dig. zrcadlovku, tak potřebuji nějaké objekty abych si zase připomněl jak se fotí. Sraz a ZOO je to nejlepší místo. :D)))))

[upravil dne 22/9/08 sepa]

Odesláno

Původně zaslal: OK406

sepa , 1, Nové Město n.M., 11:00 do ZOO

To je docela dálka:myslim:o

Ok406: To je relativní. :)

Když byly srazy v Č.Kostelci, coš mám skoro za humny, tak jsem nebyl tady na foru(neměl jsem pažouta) :D. Teď už jsem na foru a srazy jsou \"trochu\" dál. :( Co nadělám. ;)

A mám z podobných akcí ty nejlepší zkušenosti. Ono totiž na tyto akce jezdí jen skalní příznivci, \"zdravé jádro\", a to jsou většinou fajn lidi , takže se i docela vyplatí vláčet se přes půl republiky a poznat nové lidi. :roker

Navíc jsou i další důvody.

Potřebuji pořádně projed autí, něco prokonzultovat s odborníky.

Na řádné dovolené jsem nebyl už pár let, tak malý výlet neuškodí.

Konečně jsem se zmohl na dig. zrcadlovku, tak potřebuji nějaké objekty abych si zase připomněl jak se fotí. Sraz a ZOO je to nejlepší místo. :D)))))

[upravil dne 22/9/08 sepa]

Tak to je opravdu důvod a né jeden:super

Guest servisman
Odesláno

já ani neříkám nic mám odpoledku takže bez Temelína,a na 2 hodky do ZOO a pak honem do rachoty to nejde.O volnu jsem uvažoval ale nejde to .

Odesláno
Původně zaslal: honza406

já ani neříkám nic mám odpoledku takže bez Temelína,a na 2 hodky do ZOO a pak honem do rachoty to nejde.O volnu jsem uvažoval ale nejde to .

Škoda, škoda. Měli byste vymyslet nějakej aspoň minisraz taky tam u vás na jihu. Z okolí ČB je vás kupa, mě se v tom městě líbí a rád bych přijel ;)

Guest servisman
Odesláno

já byl aktérem s OK406 jako 1.minisraz pak už to měl na starost jen OK406.Udělal 2 a 3 letos zatím nic.

Prováděli jsme komorní srazy u něho v garáži ,kde bylo i pár chlapců z Prahy ohledně palubního pc či další ,dokonce i plzenák Stalmik byl u něj a udělalo se dostetek práce na jeho autě.Prostě jsme pokecali a probrali pár věcí jako poslední bylo trápení s 406 od OK406 která nechtěla nastartovat

Odesláno

Honza406, to mi povídej a že nám dal ten snímač otáček zabrat, viď!! Ještě ted mi naskakuje husí kůže z toho:o ! Jinak komorně-pracovní minisrazy P-C v Týně nad Vltavou se konají podle potřeby a to buď Honza406, mojí a nebo po domluvě někoho jiného z P-C.

Minisrazy P-C v Týně nad Vltavou se konaly zatím celkem třikát:(. U prvního minisrazu byl přítomen i sám předseda Medvěd a to i na komorně-pracovním minisrazu (po skončení minisrazu) a snad se mu i unás líbilo. To se protáhlo až do půlnoci (předseda odjel dříve)=dělala se 406(bývalá) Neonovi. Ten tenkrát v Týně i přespal;). Od začátku konání minisrazů v Týně se schází většinou v stejném osazení. Druhý minisraz P-C. Třetí minisraz. Na komorně pracovním minisrazu jsme opravdu zapálení peugoťáci:D Jinak více fotek z různých akcí v Týně je i galérii (odkazy jsou v jednotlivých příspěvcích). Na jednom komorně-pracovním minisrazu byli přítomni i Přema + drahá jeho polovička + bývalá 406, Radek Hurvajz + Pe.Tr + jeho 406. Ale i více kluků, proto se ted omlouvám, že jsem někoho nejmenoval = ale jsou uvedeny v jednotlivých příspěvcích. JInak nejdále na srazy jezdí pravidelně myslím Mefisto86, ale bohužel ještě nebyl se svojí 405 Mi16 !! Snad příště:myslim;)

[upravil dne 23/9/08 OK406]

Guest servisman
Odesláno

to OK406 taky ten snímač otáček byl poslední akce co jsem u tebe snad byl naposled.;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

to OK406 taky ten snímač otáček byl poslední akce co jsem u tebe snad byl naposled.;)

To ano, ale né na vždy !!!!!!!;)

Odesláno

Jj, o komorně-pracovních minisrazech jsem tu občas četl, ale mám pocit, že to většinou probíhá spíš po dohodě mezi pár vybranejma jedincema, kdy si napíšete že potřebujete něco pořešit, sejdete se v garáži, pořešíte a zase se rozjedete. Nebo tu dáváte info předem a zkoušíte nalákat nové duše? Možná si to jen nepamatuju, každopádně klasickej minisraz s pokecem u večeře tam na jihu u vás nepamatuju žádnej :)

Guest servisman
Odesláno

To OK406 naposled jsem byl u tebe asi v březnu přece jen nějakej čásek

to MirasCC dohoda byla jak kdy

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Jj, o komorně-pracovních minisrazech jsem tu občas četl, ale mám pocit, že to většinou probíhá spíš po dohodě mezi pár vybranejma jedincema, kdy si napíšete že potřebujete něco pořešit, sejdete se v garáži, pořešíte a zase se rozjedete. Nebo tu dáváte info předem a zkoušíte nalákat nové duše? Možná si to jen nepamatuju, každopádně klasickej minisraz s pokecem u večeře tam na jihu u vás nepamatuju žádnej :)

Tak to tě musím ale zklamat. na komorně-pracovních minisrazech v garáži se neschází pouze vybraní jedinci:) a ani nikoho nelákáme a natož nějaké duše. I když jsou jižní Čechy krajem rybníků, nejsme vodníci = sběratelé dušiček:super. A skoro vždy jsme pak dali na fóru o vše příspěvek co a jak se dělalo. A myslím si, že je to u poučné pro ostatní členy P-C. Byli i fotky s popisem. Jinak při minisrazech byl i oběd a nebo se opékaly uzeniny. Záleželo co kdo chtěl;). Jinak máš pravdu, ani já žádné večeře na jihu nepamatuji, jelikož vždy se to dělalo od dopoledne asi do 16 hodin. Takže na věčeři by bylo asi brzy + tam byli i děti. Jinak podle fotek (fotogalerie) byla i sranda a snad zase bude. Jakmile to bude možné, tak už mám v hlavě další nápat s s malinkým poznávacím výletem. Vhodný hak pro ,,velké\" tak i děti. :myslim Jinak na komorně-pracovním minisrazu je každý vítán. Bohužel, v okolí Týna nad Vltavou moc členů P-C není:(. Vím o Honza406, Ladman, Mareš, nemec.cb a to je myslím vše:roll Poslední půlrok ale nebyl žádný :(:grr:bojim

Guest servisman
Odesláno

OK406 letos ani jeden takže 3/4 roku pokud počítám jen letošní rok

Odesláno

V restauraci máme na dvanáctou zamluven salónek pro 20 lidí. Nahlášeno nás je zatím 20 a nějaké mírné navýšení kapacity salónku prý není problém. Tak doufám že se vejdeme.

Každopádně další zájemci jsou vítáni! Zkorigovat počty a zamluvit další místa můžu vždycky, restaurace je to veliká, najíme se určitě všichni ;) A v Temelíně je místa ještě spousta.

Vcelku dost nás jede z Prahy. Asi by nebylo od věci se tu někde potkat a zkusit sesednout do míň aut, ať nás zbytečně nejede půlka prázdnejch. To můžeme ale asi pořešit na místě před odjezdem.

Srazil bych se na Zbraslavským náměstí v 8:45, nejpozději v 9:00 odjezd. Za Zbraslaví najedeme na Strakonickou a přes Dobříš, Písek a Vodňany do Hluboký.

Odesláno

to mam z pocernic mhd kurwa daleko, jdu na idos hledat spojeni :-)

no tak strasny to nejni, v sobotu rano jizda cca hodinu, v 7:51 - 223 z pocernic na B, tam na smichovske namesti, tam 20 min cekacka a hura v 8:39 - 243 na zbraslavske namesti, prijezd v 8:52, nebo pokud nekdo pojede kolem smichova, muze nas tam promrzle nabrat :-)

[upravil dne 25/9/2008 Scratch]

Odesláno

Scratch: Tak pro vás dva se klidně někde otočím, když mi děláte posádku ;) To pořešíme, času zatím kupa.

Ještě musím mrknout, jak je to u nás na náměstí s placením. Doufám že v sobotu je to tam neplacený, případně bysme to o kousek posunuli. To ještě upřesním a potvrdím. De mi spíš o to, jestli někdo nemá zásadní námitky proti místu a času odjezdu :) A že se případně někteří mohou předběžně domluvit, s kým by se svezli. Fakt mi přijde zbytečný jezdit deseti autama, když se vlezeme do čtyř.

Odesláno

v poho, videl bych to na domluvu tesne pred, hodinka cesty nebude problem :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...