Mishanthrope Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: tommy1104 Tak diky za upokojenie:D ja mam sluch ako netopier. A tak zena jedna bude chodit, ale bude si musiet zvyknut:) a dalsia vec (uz som kludny heh): da sa do dveri spolujazdca prirobit nejaka lepsia opierka na ruku? To Mishantrope: kolko mas najazdene km? Zatím jenom 4 tisíce, ale pokud vím, tak superby vržou od novoty :D A s tou opěrkou bych to moc neriskoval, ta co tam je, na opření stačí, maximálně bych přidal loketní mezi sedadla, pokud ji tam nemáš. Citovat
Mishanthrope Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Já mám jednu ruku na volantu a jednu na řadičce, případně na stehně spolujezdkyně . Na sedadle smrti jsem ještě neseděl, ale mohlo by to stačit. Spolujezdec může být rád, že sedí v pořádném autě. Citovat
tommy1104 Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Ano ale chcem to pre spolujazdca tak poradte prosim co by sa tam dalo dorobit. A si skus len tak sadnut aj teraz do auta ze ako Ti tam drzi ruka, ci sa to len mne zdalo. Stredova opierka sa da aj do 207? Kolko stoji? Nezavaddzia to zbytocne? Lebo mne sa zdalo ze hej... Citovat
Mishanthrope Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Středová opěrka je i na 207 a myslím, že zavazet nebude. Cena je zhruba od 2 do 4 tisíc Kč. S tou na dveřích ti bohužel neporadím, nedokážu si představit, jak by to mohlo vypadat. Ale máš pravdu, dal jsem si tam ruku a nebylo to úplně na 100%. Asi budeš muset spolujezdce nějak zaměstnat. A jinak: u nás jezdí měšťáci v oktávce s otevřenýma oknama a ruku mají zvenčí na dveřích. Citovat
tommy1104 Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 jj toto je asi jediny maly nedostatok 207sw ta opierka...no nvm nieco tam dorobit aby bola sirsia. A stredova sa da len z vyroby alebo aj potom dorobit? Lebo auto uz mam objednane. Kolko by to stalo? co znamena nebylo to na 100 percent? ake su tie opierky v ostatnych autach? v 308 a vo fabii je ina ale ostatne si nepamatam. [upravil dne 7.9.2008 tommy1104] Citovat
Mishanthrope Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Ta opěrka se dá koupit přímo na 207, zkus pohledat na netu, neoriginální je tak kolem 2000, v peugeotu stojí okolo 4000, ale zas je to origoš. Zeptej se přímo v salónu, měli by být schopni ti ji dodat. Na 100% znamená 100% spokojenost, trochu mě tlačila ta plastová úchytka na zavírání dveří, ale jinak je čalounění měkkoučké. Osobně si myslím, že ze fabii I je ta opěrka o mnoho horší, u spousty aut bývá opěrka sice tvarovaná s výřezem na ruku, ale docela krátká, tady ti nic nezavazí. Citovat
Milošš Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Nazdárek. Ja mám Peugeota 207 SW už 3 mesiace, nabehaných cca 4000 km a zatial som s ním nadmieru spokojný.Je relatívne priestranné, tiché a hlavne zatial bez neakej chyby. S motorom 1,4 8V - kombinovaná spotreba 6,2 l , čo je nadmieru dobrá spotreba na taký motor a tak tažké auto. Interier auta ja tiež v pohode, zatial žiadne pazvuky. Inak 207-čky všeobecne patria (aspom zatial) medzi tie kvalitnejšie a menej kazové peugeoty. Snáď im to čo najdlhšie vydrží. Čavte Citovat
Mishanthrope Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Milošš Nazdárek. Ja mám Peugeota 207 SW už 3 mesiace, nabehaných cca 4000 km a zatial som s ním nadmieru spokojný.Je relatívne priestranné, tiché a hlavne zatial bez neakej chyby. S motorom 1,4 8V - kombinovaná spotreba 6,2 l , čo je nadmieru dobrá spotreba na taký motor a tak tažké auto. Interier auta ja tiež v pohode, zatial žiadne pazvuky. Inak 207-čky všeobecne patria (aspom zatial) medzi tie kvalitnejšie a menej kazové peugeoty. Snáď im to čo najdlhšie vydrží. Čavte Tak tak, plně souhlasím. PS: a už jste viděli opěrky ve dveřích na novém superbu? Děs běs. Citovat
tommy1104 Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Nie mas nejaky obrazok? No napr. v takom Golfe boli tvarovane a mali taky drziak ze sa mozes drzat ale musel si mat ruku zvrtnutu tak ze dlan si mal vertikalne a nie horizontalne. Cize da sa urcite za 4000 potom dorobit v servise stredova laktova? neviem co tam tlacilo, ale nepadala Ti z nej ruka? (to zalezi aj od toho aky je clovek siroky a moj syn tam sedi a on je chudy a vysoky...185cm a 63kg) [upravil dne 7.9.2008 tommy1104] Citovat
elton Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Na 206 mě stála opjerka originál i s montáži 2700,-, takže na 207 nebude o moc dražší. Citovat
tommy1104 Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Aha, a ked das neorigos nepada zaruka? Lebo na stranke peugeota v konfiguratore nevidim laktovu opierku. [upravil dne 7.9.2008 tommy1104] Citovat
Blizzard Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 207ma v SW je fajn auto, ale přijde mi to že už to není ten měkký pohodlný francouz když do tý tátovo nastupuju tak mam pocit že sedim na dřevěný lavičce. Citovat
Mishanthrope Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Tak např. tady: http://www.graficar.cz/10638/loketni-operky/na-konkretni-typ-vozu/peugeot/loketni-operka-peugeot-207-02-2006.html Ty držáky jsou pohodové, ale když jsem si položil ruku, vždy mi loket narážel na hranu dveří Citovat
tommy1104 Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 To som si nevsimol....a to ste asi nesedeli v skodovkach a volkswagenoch..to je tvrdost. 207 je oproti tomu makkucke. Aj sedadla. Citovat
elton Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: tommy1104 To som si nevsimol....a to ste asi nesedeli v skodovkach a volkswagenoch..to je tvrdost. 207 je oproti tomu makkucke. Aj sedadla. Proto nejezdíme ve VWgroup. Jo pohodlí je pohodlí. Citovat
tommy1104 Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Presne tak, vo VW Group sa zvracia a nejazdí. Ok takze stredova sa da. A co ta vo dverach? nejaka dosrobovatelna somarinka neexistuje? Citovat
Mishanthrope Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Origoš určitě ne, tak maximálně očalounit skateboardové prkno. O ničem jiném nevím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.