Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tommy1104

Tak diky za upokojenie:D ja mam sluch ako netopier. A tak zena jedna bude chodit, ale bude si musiet zvyknut:)

a dalsia vec (uz som kludny heh): da sa do dveri spolujazdca prirobit nejaka lepsia opierka na ruku?

To Mishantrope: kolko mas najazdene km?

Zatím jenom 4 tisíce, ale pokud vím, tak superby vržou od novoty :D:D

A s tou opěrkou bych to moc neriskoval, ta co tam je, na opření stačí, maximálně bych přidal loketní mezi sedadla, pokud ji tam nemáš.

Odesláno

Já mám jednu ruku na volantu a jednu na řadičce, případně na stehně spolujezdkyně :aut. Na sedadle smrti jsem ještě neseděl, ale mohlo by to stačit. Spolujezdec může být rád, že sedí v pořádném autě. :bacha

Odesláno

Ano ale chcem to pre spolujazdca tak poradte prosim co by sa tam dalo dorobit. A si skus len tak sadnut aj teraz do auta ze ako Ti tam drzi ruka, ci sa to len mne zdalo. Stredova opierka sa da aj do 207? Kolko stoji? Nezavaddzia to zbytocne? Lebo mne sa zdalo ze hej...

Odesláno

Středová opěrka je i na 207 a myslím, že zavazet nebude. Cena je zhruba od 2 do 4 tisíc Kč.

S tou na dveřích ti bohužel neporadím, nedokážu si představit, jak by to mohlo vypadat. Ale máš pravdu, dal jsem si tam ruku a nebylo to úplně na 100%. Asi budeš muset spolujezdce nějak zaměstnat.

A jinak: u nás jezdí měšťáci v oktávce s otevřenýma oknama a ruku mají zvenčí na dveřích. :o

Odesláno

jj toto je asi jediny maly nedostatok 207sw ta opierka...no nvm nieco tam dorobit aby bola sirsia. A stredova sa da len z vyroby alebo aj potom dorobit? Lebo auto uz mam objednane. Kolko by to stalo?

co znamena nebylo to na 100 percent? ake su tie opierky v ostatnych autach? v 308 a vo fabii je ina ale ostatne si nepamatam.

[upravil dne 7.9.2008 tommy1104]

Odesláno

Ta opěrka se dá koupit přímo na 207, zkus pohledat na netu, neoriginální je tak kolem 2000, v peugeotu stojí okolo 4000, ale zas je to origoš. Zeptej se přímo v salónu, měli by být schopni ti ji dodat.

Na 100% znamená 100% spokojenost, trochu mě tlačila ta plastová úchytka na zavírání dveří, ale jinak je čalounění měkkoučké. Osobně si myslím, že ze fabii I je ta opěrka o mnoho horší, u spousty aut bývá opěrka sice tvarovaná s výřezem na ruku, ale docela krátká, tady ti nic nezavazí.

Odesláno

Nazdárek.

Ja mám Peugeota 207 SW už 3 mesiace, nabehaných cca 4000 km a zatial som s ním nadmieru spokojný.Je relatívne priestranné, tiché a hlavne zatial bez neakej chyby. S motorom 1,4 8V - kombinovaná spotreba 6,2 l , čo je nadmieru dobrá spotreba na taký motor a tak tažké auto.

Interier auta ja tiež v pohode, zatial žiadne pazvuky.

Inak 207-čky všeobecne patria (aspom zatial) medzi tie kvalitnejšie a menej kazové peugeoty. Snáď im to čo najdlhšie vydrží.

Čavte

Odesláno
Původně zaslal: Milošš

Nazdárek.

Ja mám Peugeota 207 SW už 3 mesiace, nabehaných cca 4000 km a zatial som s ním nadmieru spokojný.Je relatívne priestranné, tiché a hlavne zatial bez neakej chyby. S motorom 1,4 8V - kombinovaná spotreba 6,2 l , čo je nadmieru dobrá spotreba na taký motor a tak tažké auto.

Interier auta ja tiež v pohode, zatial žiadne pazvuky.

Inak 207-čky všeobecne patria (aspom zatial) medzi tie kvalitnejšie a menej kazové peugeoty. Snáď im to čo najdlhšie vydrží.

Čavte

Tak tak, plně souhlasím.

PS: a už jste viděli opěrky ve dveřích na novém superbu? Děs běs. :bojim

Odesláno

Nie mas nejaky obrazok? No napr. v takom Golfe boli tvarovane a mali taky drziak ze sa mozes drzat ale musel si mat ruku zvrtnutu tak ze dlan si mal vertikalne a nie horizontalne. Cize da sa urcite za 4000 potom dorobit v servise stredova laktova?

neviem co tam tlacilo, ale nepadala Ti z nej ruka? (to zalezi aj od toho aky je clovek siroky a moj syn tam sedi a on je chudy a vysoky...185cm a 63kg)

[upravil dne 7.9.2008 tommy1104]

Odesláno
Původně zaslal: tommy1104

To som si nevsimol....a to ste asi nesedeli v skodovkach a volkswagenoch..to je tvrdost. 207 je oproti tomu makkucke. Aj sedadla.

Proto nejezdíme ve VWgroup. Jo pohodlí je pohodlí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...