Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry, ale myslím, že by z tebe měl prodejce ohromnou radost. 308 jsem ti už navrhoval, ale zamítl si to. Teď už to asi neřeš, to by si tak mohl špekulovat donekonečna.

Odesláno

No zamietol som kvoli cene vtedy, ale neviem ci neni lepsi, a ci neni v nom viacej miesta....

Inak k 207 alebo 207SW: Nikomu Vam vnutri nic neklepoce???? Toto jedno mi povedzte dozajtra este prosim. A dufam ze Vam nepiskaju brzdy....

[upravil dne 1.9.2008 tommy1104]

Odesláno
Původně zaslal: tommy1104

Původně zaslal: Mishanthrope

Původně zaslal: fousadlo

To jsem se asi přehlédl v tý spoustě papírů co k tomu mám :myslim a taky bylo po jedné hodině ranní (opravím to)! Na sraz nemohu, protože jsem po dovolené a z práce by mě nepustili. :grr Dělám totiš i soboty a neděle! Kolik máš ty najeto a jak jsi spokojen. Dnes jsem to svoje protáhl po dálnici z Hor. Počernic na Brandýs n/Lab. Při 5000 ot/min jsem jel 175km/hod při momemtální spotřebě 5.2 l/100.

[upravil dne 31/8/08 fousadlo]

Tu okamžitou spotřebu ti nevěřím :mrk, já jsem zatím najel jen 3,5 tisíce a motor šlape skvěle, akorát v brutálnějších stoupácích trochu ztrácí dech. Jinak auto taky paráda. Pohodička, klídeček. Ještě nějaké pěkné elektrony a budu naprosto spokojený. :cool:

To mas 75k, ci 95k? Pri 75 by som sa az tak necudoval, no a pri 95...to uz musis byt moc narocny na vykon.

Mám 75, ale i tak se dá, potřeboval jsem rychle nové auto za solidní cenu s relativně slušnou vábavou, tak jsem šel do 207. Jinak nic nepíská ani neklepe, akorát když odusíš rádio, tak ti vibruje podlaha :aut

Odesláno

To jsem se asi přehlédl v tý spoustě papírů co k tomu mám :myslim a taky bylo po jedné hodině ranní (opravím to)! Na sraz nemohu, protože jsem po dovolené a z práce by mě nepustili. :grr Dělám totiš i soboty a neděle! Kolik máš ty najeto a jak jsi spokojen. Dnes jsem to svoje protáhl po dálnici z Hor. Počernic na Brandýs n/Lab. Při 5000 ot/min jsem jel 175km/hod při momemtální spotřebě 5.2 l/100.

[upravil dne 31/8/08 fousadlo]

Tu okamžitou spotřebu ti nevěřím :mrk, já jsem zatím najel jen 3,5 tisíce a motor šlape skvěle, akorát v brutálnějších stoupácích trochu ztrácí dech. Jinak auto taky paráda. Pohodička, klídeček. Ještě nějaké pěkné elektrony a budu naprosto spokojený. :cool:

To mas 75k, ci 95k? Pri 75 by som sa az tak necudoval, no a pri 95...to uz musis byt moc narocny na vykon.

Mám 75, ale i tak se dá, potřeboval jsem rychle nové auto za solidní cenu s relativně slušnou vábavou, tak jsem šel do 207. Jinak nic nepíská ani neklepe, akorát když odusíš rádio, tak ti vibruje podlaha :aut

S tím rádiem potvrzuji a ještě občas pozoruji odskočení zadních kol při rychlejším projíždění zatáčky s nerovným povrchem (pneu Goodyear). Jinak žádné zvuky, které by tam neměli bejt ! :D

Odesláno

S tím rádiem potvrzuji a ještě občas pozoruji odskočení zadních kol při rychlejším projíždění zatáčky s nerovným povrchem (pneu Goodyear). Jinak žádné zvuky, které by tam neměli bejt ! :D

GoodYear jsou úplně tragické, dojezdím, přezuji na zimní a už je zpátky nedám. :grr

A s tím rádiem, dnes jsem nic neviděl ani ve vnitřním zpětném zrcátku, jak se třepalo. :D:D:D

Odesláno

Lol, to ja aj tak nebudem na plne gule pocuvat...ale ma to myli ze sa trepe, to akoze to dobre neni uchytene ci co? Ale tak to je aj tak jedno, taka kravina ma od auta neodradi.

Mimochodom, vcera som bol potvrdit objednavku 207SW a doobjednat este alarm. Myslite, ze sa oplati davat alarm hned, za 12000? Ja co som videl tak tam boli Pirelli, tak neviem, asi na SW davaju ine ako na HB. SW vobec neodskakovalo (asi tym ze je tazsie). Sadnite do Skody alebo VW a uvidite co je to poskakovanie (najma do tych uzsich, ale vobec do vsetkych).

Tak sa tesim na novy prirastok do rodiny v podobe 207SW Trendy 1,4VTi:)

[upravil dne 3.9.2008 tommy1104]

Odesláno

ten alarm je sice drahý, ale bude u toho superzamykání a 2x klíč s dálkou. Když alarm neobjednáš, máš jen jeden a druhý obyč. Ty pneu neovlivníš, prostě to nějakých přijde.

Odesláno

Lol, to ja aj tak nebudem na plne gule pocuvat...ale ma to myli ze sa trepe, to akoze to dobre neni uchytene ci co? Ale tak to je aj tak jedno, taka kravina ma od auta neodradi.

Uchycení je OK, audiosouprava je tak výkonná, že rozvibruje celé auto. Konečně pořádný zvuk :D:D:D

Pak se pochlub :papa

Odesláno

Mimochodom, vcera som bol potvrdit objednavku 207SW a doobjednat este alarm. Myslite, ze sa oplati davat alarm hned, za 12000? Ja co som videl tak tam boli Pirelli, tak neviem, asi na SW davaju ine ako na HB. SW vobec neodskakovalo (asi tym ze je tazsie). Sadnite do Skody alebo VW a uvidite co je to poskakovanie (najma do tych uzsich, ale vobec do vsetkych).

Tak sa tesim na novy prirastok do rodiny v podobe 207SW Trendy 1,4VTi:)

[upravil dne 3.9.2008 tommy1104]

Ahojky,

tak přidám i svojí trošku do mlýnu;) Na nerovném terénu (kostky-(kočičí hlavy), apod. v zatáčce při relativně vyšší rychlosti SW-čko, přesněji řečeno jeho zadek, odskočí (mám ho takže sem tuto reakci již pozoroval. Ale lze s tím počítat takže v klidu:mrk

Jinak OK

Odesláno

k odskakovaniu: no vsak ano, to robi kazde auto s motorom vpredu, by ste sa cudovali ako take Volkswageny napr. poskakuju...proste vsetko s motorom vpredu.

k radiu: jaaaj tak to bola chvala audio systemu, super, zle som pochopil

tak uz len pockat, ktovie co za gumy pridu...

Odesláno

Dnes jsem poslouchal v autě CD a na dlažbě okolo Malostranského nám. mě to pěkně přeskakovalo, nějaká divná mechanika?:myslim

To se mi zatím nestalo a to poslouchám skoro pořád. Ale ještě jsem nejel okolo Malostranského, tak nevím... :D

Odesláno

Upokojím, jezdím po \"kvalitních\" českých cestách a nikde nic nevrže, neskřípe, necvaká, nebouchá, nechrastí, nešustí, nepíská, neklepe, nechrochtá, nekváká ani nic podobného. Při stání na křižovatce dokonce ani neslyším motor (a to ještě nejsem úplně hluchý :D).

PS: Akorát, když se mnou jede nějaká ženská, tak furt ječí, abych zpomalil. :P

Odesláno

Tak diky za upokojenie:D ja mam sluch ako netopier. A tak zena jedna bude chodit, ale bude si musiet zvyknut:)

a dalsia vec (uz som kludny heh): da sa do dveri spolujazdca prirobit nejaka lepsia opierka na ruku?

To Mishantrope: kolko mas najazdene km?

[upravil dne 7.9.2008 tommy1104]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...