zabit Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 tak mam o jednu spatnou zkusenost vic, v sobotu se mi neznamy pachatel vloupal do auta a odcizil veci asi za 200kc, cestou dovnitr rozbil zadni okynko(trojuhelnik, nastesti) a uvnitr vypacil prihradku u spolujezdce( i kdyz byla odemcena) takze zacinam premyslet co delat aby to priste nemel tak lehky koupe alarmu, montaz folii ... s obojim bych potreboval poradit :-) teda spis jen ten alarm folie mi dela jeden znamej skoro zabarakem :-) Citovat
oni Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 kup si aligatora a dej ho za predni sedacky...... Citovat
chuck11 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Z mé zkušenosti bych ti doporučil MAGICAR i s pagerem v jednom Použij hledání už se tu o něm i psalo Citovat
zabit Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 oni me chce nasrat ale me to nevadi ja mu objedu auto klickem az ho potkam u skoly chucku diky Citovat
oni Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: zabit oni me chce nasrat ale me to nevadi ja mu objedu auto klickem az ho potkam u skoly hele mladej,abych s tebou neudelal kratkej proces a v naruci mi neskoncilo nejen tvoje auti.... Citovat
zabit Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: oni hele mladej,abych s tebou neudelal kratkej proces a v naruci mi neskoncilo nejen tvoje auti.... ale prosimte stejne z myho auta vidis akorat zadni svetla :-) mel by jsi s tim neco delat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.