Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky. Možná to bude velice trapná a hloupá otázka, ale dnes jsem si koupil autopotahy a začal jsem od zadku. Vrchní část byla v pohodě, ale teď vůbec nevím, jak má nasadit potahy na spodní část. Nemůžu vůbec zjistit, jak mám odklopit spodní část zadní sedačky. Poradí mi prosím někdo??? Mám Peugeot 406 2.0 HDI r.v. 12.2002 modernizovaná verze. Předem Všem moc dík za rady.

Odesláno

pokud to je stejne jako u staryho modelu, jakoze pravdepodobne jo.. Musis odsroubovat matky (10tky), ktere drzi lavici ke karoserii auta. Tyhle matky nelze prehlednout, jsou dve (na kazde strane jedna) na urovni sedacek ridice a spolujezdce. Potom to drzaky vyhaknes z tech steftu na kterych drzi a pak to chce grif. Jednou rukou zvednes predek lavice a zatlacis dozadu, cimz se uvolni z uchyceni a pak druhou rukou zadni cast nadzdvihnes. To samy zopakujes na druhy strane. Montaz v opacnem poradi :)

Odesláno
Původně zaslal: švejk

pokud to je stejne jako u staryho modelu, jakoze pravdepodobne jo.. Musis odsroubovat matky (10tky), ktere drzi lavici ke karoserii auta. Tyhle matky nelze prehlednout, jsou dve (na kazde strane jedna) na urovni sedacek ridice a spolujezdce. Potom to drzaky vyhaknes z tech steftu na kterych drzi a pak to chce grif. Jednou rukou zvednes predek lavice a zatlacis dozadu, cimz se uvolni z uchyceni a pak druhou rukou zadni cast nadzdvihnes. To samy zopakujes na druhy strane. Montaz v opacnem poradi :)

Ahoj. Moc Ti děkuji za Tvoji radu. Potahy jsou již na svém místě a vypadají skvěle. Musím ale říci, že to dalo docela zabrat. Ještě jednou moc dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...