venouš306 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Chci se zeptat mam originalni repraky ve dveřich ve předu vyplati se koupi nejake nove za tře za 500 a jake se tam davaji parametry nema v tom orientaci davaji se tam nejake dvoupasmove a mam zalusk na todle radio bude to stačit pro normalni poslech http://www.pixmania.cz/cz/cz/736116/art/kenwood/autoradio-cd-mp3-bluetoot.html Citovat
Yantschi Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 306-ky maju velmi zle odhlucnene dvere a v prvom rade, pred tym, ako budes rozmyslat nad reprakmi, zainvestuj do vytlmenia a uzavretia dveri. Pre jedny dvere Ti postacuje jeden plat Sikadamp-u o rozmere 80x20 cm, u nas stoji cca 350,-Sk. Tento Sikadamp das na vnutorny plech dveri a uzavres vsetky vacsie diery. NA vnutrony plech das asfaltove platy (50x20cm cca 90,-Sk) v pocte 3-4ks. Takze jedny dvere Ta mozu vyjst tak na cca 500,-Kc. To je zaklad a potom sa mozeme bavit o novych reprakoch. Kamosovi som menil na 306-ke fabricke repra za nejake normalne, ale bohvieaky rozdiel v tom nebol, lebo to nemal vytlemene, takze urcite zacni s tym. Citovat
vendelinek Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Yantschi 306-ky maju velmi zle odhlucnene dvere a v prvom rade, pred tym, ako budes rozmyslat nad reprakmi, zainvestuj do vytlmenia a uzavretia dveri. Pre jedny dvere Ti postacuje jeden plat Sikadamp-u o rozmere 80x20 cm, u nas stoji cca 350,-Sk. Tento Sikadamp das na vnutorny plech dveri a uzavres vsetky vacsie diery. NA vnutrony plech das asfaltove platy (50x20cm cca 90,-Sk) v pocte 3-4ks.Takze jedny dvere Ta mozu vyjst tak na cca 500,-Kc. To je zaklad a potom sa mozeme bavit o novych reprakoch. Kamosovi som menil na 306-ke fabricke repra za nejake normalne, ale bohvieaky rozdiel v tom nebol, lebo to nemal vytlemene, takze urcite zacni s tym. To auto (dveře) docela přibere na váze ,po těhle úpravách,ne? Citovat
venouš306 Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 a nejsou lepši tam dat nejake odhlučnovaci koberce určite už takoveho neco bude na trhu ne? Citovat
kapa Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Nejde o odhlučnění dveří ale o vyztužení ( akustické) , tam se nějaké kilo navíc vůbec neřeší. Zkus si o tom něco přečíst třeba na www.autohificlub.cz. [upravil dne 29/8/08 kapa] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Pokud chces normalni hudbu, tez hovorim abys to poradne vytlmil. Ja mam radio KENWOOD , iny model, ale zosik v radiu a technologiu suprem mam rovnaku. Do prednych dveri sem kupil MAGNAT POWER Plus 162, pro predstavu sada stala 1400 Sk... A zvuk moc nezlepsil bez vytlmeni. Je to proste treba. Ked to robit nebudes, neoplati sa investovat do novych repro ... Budu hrat podobne ako towarenske. A vytlmit to zvladne. Platy su samolepiace, a snad vidis na dieri Za repro sa odporuca este DYNAXORB, zevraj to dost pomaha Citovat
Creams Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Určitě tlumit... osobně jsem je teď tlumil a je to 100 a 1 ... dveře přiberou na váze to je jasné, ale to už nepoznáš ... zdali má řidič 70 či 90kg tak na těch dveřích těch 10kg celkem nepoznáš... Citovat
numeros77 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 all:ten plast za tovarenskymi reprakmi ste nechali tak ako bol???ja som ho zrezal ale aj tak by to chcel este z dreva medzikruzia...ale tie dvere su total nanic...horsie ani vyrobit nemohli:D:D:D Citovat
Yantschi Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Numerous, je to v pohode, ja som to odrezal, dal mdf, poslem foto ak chces, alebo si pockaj na niektore cislo Auto Hifi and tuning, bude tam moje auticko, alebo sa stretneme a ukazem Ti to. Dvere otazeju, ale komu to vadi? Zas to nie je az taka vaha. A na mojej 406-ke tych par kg fakt nic nespravi. Citovat
numeros77 Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: Yantschi Numerous, je to v pohode, ja som to odrezal, dal mdf, poslem foto ak chces, alebo si pockaj na niektore cislo Auto Hifi and tuning, bude tam moje auticko, alebo sa stretneme a ukazem Ti to. Dvere otazeju, ale komu to vadi? Zas to nie je az taka vaha. A na mojej 406-ke tych par kg fakt nic nespravi. no myslim si ze 406 ma lepsie spracovane dvere ako ta d... 306...videl si dvere 306??? Citovat
numeros77 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: Yantschi Numerous, je to v pohode, ja som to odrezal, dal mdf, poslem foto ak chces, alebo si pockaj na niektore cislo Auto Hifi and tuning, bude tam moje auticko, alebo sa stretneme a ukazem Ti to. Dvere otazeju, ale komu to vadi? Zas to nie je az taka vaha. A na mojej 406-ke tych par kg fakt nic nespravi. nazdar nahodou fotky montazi nemas???rad by som si to pozrel...ak hej mozes poslat na mail: numeros77@azet.sk ...vopred dakujem Citovat
venouš306 Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Zdar a když to vytlumeni nalepim jen za repraky tak to nema vubec smysl ? Nechce semi jebat z celyma dveřma. Citovat
kapa Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Moc velký vliv to mít nebude , je potřeba celé dveře vyztužit a \"uzavřít\" přelepením ty otvory do dveří za tapecem aby vznikla \"uzavřená a pevná reprobedna\" . Zkus si něco o tom přečíst na zde výš zmiňovaném auto-hifi fóru , je to tam docela slušně popsané. Hrát to bude sice i bez vytlumení ( já mám taky jen částečně ) ale mělo by to hrát líp s vytlumením. Citovat
Yantschi Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Originally posted by venouš306 Zdar a když to vytlumeni nalepim jen za repraky tak to nema vubec smysl ? Nechce semi jebat z celyma dveřma. No ak chces, aby to hralo jak ma, budes sa muset jebat s celymi dverami... Musis spravit viacmenej uzavretu ozvucnicu z dveri, teda oblepit aj vonkajsi plech aj vnutorny. Ale urcite sa to oplati a nestoji to vela penazi. Citovat
venouš306 Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 no tak až budu nekdy marodit tak se do toho pustim zatim se nikdy nesedel v aute ktere by to melo tak vytlumene to musi byt mazec jak to hraje Citovat
venouš306 Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 a když dam repraky do zadniho palta tak musim vytlumit zas kufr jo jinak to nebude hrat jak ma? Citovat
Yantschi Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Originally posted by venouš306 a když dam repraky do zadniho palta tak musim vytlumit zas kufr jo jinak to nebude hrat jak ma? To je ina vec, pretoze kufor je sam o sebe viacmenej uzavreta ozvucnica. Ak by si tam dal ale brutalne woofre na zosiku, budes musiet podlahu kufra a aj piate dvere vytlmit asfaltovymi platmi (pripadne zavarit zamok), inak Ti to bude rezonovat. Ale treba rozlisovat dve veci. Prva je vytlmenie a druha je uzavretie. Pod pojmom vytlmenie rozumieme umiestnovanie takych materialov, ktore Ti znizia rezonanciu najma plechovych casti. Pod pojmom uzavretie rozumieme taku cinnost, pri ktorej uzatvarame priestor a robime v podstate \"reprobednu\". Uzavretim dostavame urcity uzavrety priestor, ktorym predchadzame akustickemu skratu, to znamena, ze zvuk Ti nepojde kris-kros, ale ostane v priestore a tym padom je jeho prejav konkertnejsi, pevnejsi, cistejsi. Tyka sa to najma basovej a stredobasovej zlozky zvuku. Obidve cinnosti, teda vytlmenie a uzavretie dveri sa robia pri dverach, pretoze potrebujes aj vytlmit aj uzavriet dvere. Pri kufri staci len vytlmenie, pretoze kufor je viacmenej uzavreta vec. Uff, som sa rozpisal. Citovat
venouš306 Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 Dík pekne si to rozepsal i lajk to pochopi:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.