Y2K Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Y2K Tak som prisiel domov a pozrel som baterku. No je v cudu, treba novu. Ale co ma viac zaraza, na stitku je napisane 450 A 50 AH. Vyzera to ze tam je od vyroby lebo ma 7 a pol roka. Je mozne ze tam taku dal peugeot aj ked vy tvrdite ze by mala ist minimalne 70 AH? :myslim neexistuje ze je tam od vyroby.jedine ze tam niekto zalozil dodatocne pouzivanu ked je na nej ze ma 7,5 roka. teda za predpokladu ze je to ta 50ah.sfot to a daj sem,ale fotka nech je od auta ako ked je baterka umiestnena v drziaku bat.ak je 50ah tak musi byt mala Mala nie je....akurat do tho priestoru. A ma taku istu velkost ako ma otec v SEATe. A odfotim to ale az zajtra...len nie v aute, uz je vymontovana a kedze je pokazena uz ju zrejme nebudem davat naspat. A ... jasne ze mohla byt menena aj ked je tak stara ako auto to nepopieram....len sa mi to nezda. Idem pozriet ten servicebox ze co je tam....ale ze by tam bol udaj o baterii sa nepamatam veru Citovat
Y2K Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Tak v serviceboxe je toto: Akumulátor BATÉRIA L3 450 Takze ta bateria je tam od vyroby Citovat
švejk Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 ja mam taky baterku jeste napisem Peugeot Austria... a jak si paradne slape . V lete, v zime....je ji to jedno Citovat
Belmondo1 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Ja tam mam uz pres rok 55Ah a drzi bez problemu Citovat
Y2K Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Chlapi tak tu su foto tej baterky. No a tych 54 to som asi zle pozrel lebo na tejto je 72. Len neviem ci je to ten spravny udaj...ved posudte sami. [upravil dne 29.8.2008 Y2K] [upravil dne 29.8.2008 Y2K] Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Psal jsem,že by měla být 74 Ah... Budeš kupovat asi značkovou--on ti v prodejně řekne podle firemního katalogu přesný typ na tvůj vůz.... Citovat
Y2K Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Uz som kupil. 74AH, sadne tam presne az na to ze ma trosku take vystupky po stranach a to vadi tomu krytu na baterku...ale to snad vyriesim nejak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.