Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Však to byl záměr, jestli někoho napadne se na tu fotku pořádně podívat. Kdepak si Fifinka hoví?

No tak sem stim,takle nic nepoznám,kór když si tam hoví Fifinka:D

[upravil dne 25.8.2008 vendi.stejskal]

Guest Scratch
Odesláno

na volantu a na kaplicce :-) a podle kaplicky to je 406,a le mate me, ze tam neni videt vyskove repro :-)

[upravil dne 25/8/2008 Scratch]

Odesláno

Sakra Scratchi, že teda podle tohodle ničeho poznáš 406tou na první ránu, to čumím :o

Scratch to načnul, Marlin o kousek posunul a skoro všechno co přihodil Blizzard je vedle ;)

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ale toho scratcova prispevku sem si vsimnul az ted. Ze to je 406 sem poznal podle plastu na palubce a A sloupku. Resp jejich textury

my jsme to tam Marline totiz soupli oba dva skoro stejne, a poznal jsem to stejne jako ty, podle plastu na kaplicce a taky podle toho ze i ja mam sedivy a sloupek

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: Marlin

ale toho scratcova prispevku sem si vsimnul az ted. Ze to je 406 sem poznal podle plastu na palubce a A sloupku. Resp jejich textury

my jsme to tam Marline totiz soupli oba dva skoro stejne, a poznal jsem to stejne jako ty, podle plastu na kaplicce a taky podle toho ze i ja mam sedivy a sloupek

tak to mam u me panaka :)

ve znojme zachlastame :D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Marlin opět boduje :roker

No tak gratuluju :). 3.0 V6... v tom jsem ještě nejel, nepojedeme zase pro polštářky? :D:mrk

Trefil jsem se aspoň tím starým modelem, nebo ani to? :D

Odesláno

12/97, starej model si trefil ;) Z Vranova by to pro polštářky byl pěknej kus cesty, takže to asi ne, ale můžem klidně vymyslet nějakou projížďku.

Btw: Horké sedadlo spolujezdce při orienťáku je prozatím volný ;)

Guest Scratch
Odesláno

no ja jsem prave chtel napsat, ze se s Miss scratch radi svezeme, ale asi ne pri orientaku, bo povezeme psa :)

a jinak tedy congratulation, jak rad bych v tomhle sedel za volantem :-)

[upravil dne 25/8/2008 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...