Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu. Jaké hliníky by se hodily na tmavě modrou metalízu 106 XS ( ale ne Sport). Přemýšlela jsem o 5-ti paprskových originál kolech 14\". Předem díky moc za radu.

Odesláno

Jo jo. XSko je fáájn. Původně jsem chtěla Sport, ale nakonec to vyhrálo jen XS. Můžu se zeptat, co to tam máš za kola? Ráda bych se inspirovala. :)

Bílý kola jsou sice moc krásný, ale přeci jen bych si představovala něco decentnějšího. ;)

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Jo jo. XSko je fáájn. Původně jsem chtěla Sport, ale nakonec to vyhrálo jen XS. Můžu se zeptat, co to tam máš za kola? Ráda bych se inspirovala. :)

Bílý kola jsou sice moc krásný, ale přeci jen bych si představovala něco decentnějšího. ;)

Jsou to 14\" Borbet, ale přesnej typ nevim.:myslim Možná je budu prodávat.:D

Odesláno

A nenašel bys mějakou fotku trošku z blízka? Já bych totiž nejradši sehnala originální hliníky, ale nějak nevím, kde je hledat. Tak zkouším najít něco alespoň trošku podobného. ;)

Odesláno

A nenašel bys mějakou fotku trošku z blízka? Já bych totiž nejradši sehnala originální hliníky, ale nějak nevím, kde je hledat. Tak zkouším najít něco alespoň trošku podobného. ;)

Foto dodám zítra;)

[upravil dne 26.8.2008 jiri106xs]

Odesláno

Tak mě blesklo hlavou - Nechtěla by si moje originál 14\" speedliny z s16? :-) Gumy jsou na tom velmi hezké 185/55. Všechno to bude zanedlouho na prodej a nebude to drahé ;)

Foto:

664276_znaka_018.jpg 664277_znaka_006.jpg

Odesláno

No cenu jsem zatim nestanovil :-) Jsou asi před necelým měsícem vyvážená, vzorek musím změřit, ale je tam ještě solidní. Težko říci kolik za to chtět, kolik byste dali? :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Tak mě blesklo hlavou - Nechtěla by si moje originál 14\" speedliny z s16? :-) Gumy jsou na tom velmi hezké 185/55. Všechno to bude zanedlouho na prodej a nebude to drahé ;)

Foto:

Ty jo, to by bylo přesně to ono. Ty jsou úplně parádní! :potlesk A kdy bys je chtěl prodávat? Já jsem totiž přemýšlela, že je pořídím až nějak v zimě, ale to je asi dlouho, viď? :nevim

[upravil dne 27.8.2008 KeiTynka]

Odesláno

Foto:

Ty jo, to by bylo přesně to ono. Ty jsou úplně parádní! :potlesk A kdy bys je chtěl prodávat? Já jsem totiž přemýšlela, že je pořídím až nějak v zimě, ale to je asi dlouho, viď? :nevim

Mno počítám tak v průběhu měsíce ;)

Odesláno

Foto:

Mno počítám tak v průběhu měsíce ;)

A už jsi přišel na nějakou cenovku? Já jen abych věděla, jestli si na ně můžu myslet, nebo budu mít smolíka. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...