pastorek Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Pri rýchlom zošliapnutí plynu podradí automaticky dole a vyskočia otáčky, to je funkcia \"kick down\". Akonáhle uberieš tak zase zaradí hore. Ak ti preraďuje pri nízkych otáčkach tak viacej pridávaj plyn. Prevodovka to pochopí ako požiadavku na športovú jazdu. Prečítal som si tvoje problémy a myslím si že tá prevodovka potrebuje iba nastaviť. Jednak pásovú brzdu ale tiež lanko od plynu. Mám 405ku s automatom a jazdí sa s tým výborne. Pri rozjazde s križovatky chce iba trochu viacej pridať a trochu \"podržať na plyne\". Následne radí v rozsahu 3 - 4 000 otáčok. Ak idem nežne tak preraďuje pri 2500 - 3000. Citovat
Euphon1c Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Pri rýchlom zošliapnutí plynu podradí automaticky dole a vyskočia otáčky, to je funkcia \"kick down\". Akonáhle uberieš tak zase zaradí hore. Ak ti preraďuje pri nízkych otáčkach tak viacej pridávaj plyn. Prevodovka to pochopí ako požiadavku na športovú jazdu. Prečítal som si tvoje problémy a myslím si že tá prevodovka potrebuje iba nastaviť. Jednak pásovú brzdu ale tiež lanko od plynu. Mám 405ku s automatom a jazdí sa s tým výborne. Pri rozjazde s križovatky chce iba trochu viacej pridať a trochu \"podržať na plyne\". Následne radí v rozsahu 3 - 4 000 otáčok. Ak idem nežne tak preraďuje pri 2500 - 3000. Přesně jak píšeš.. Ale přeci jen bych to trochu upřesnil - Když sešlápneš plyn jemně a plynule až na podlahu, tak je cejtit na podrážce takový \"doraz\" Převodovka si podřadí vždy při sešlápnutí toho \"dorazu\" Tomuhle jestli se nemýlim říká kick-down. Ale když na pedal doslova dupnu a držim ho na podlaze tak si převodovka podřadí rychleji a klidně točí 6000ot. V tu chvíly je auto schopný točit snad 8000ot. Nadruhou stranu když na pedál jen dupnu a sundam nohu z pedálu tak si podřadí, stále velmi rychle. Necham to někde seřídit, docela je mi i divný, že když auto točí těch 6000ot. tak citim uvnitř auta olej! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.