Guest Long Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Chtěl bych se zeptat jestli je možné zdvihnout volnoběžné otáčky motoru na LPG, nebo jestli se musí nějak naprogramovat nebo nastavit počítač. Mám problém jaký už tu byl několikrát zmiňováň, na LPG mi nedrží volnoběh, na benzín naprosto bez problémů. Možní by se to tím vyřešilo. A nebo vyčistit krokáč? Kde ho najdu a jak složité je ho vyčistit? Sem v tom naprostý laik. mám 406 old model a LPG AG. Díky:myslim Citovat
Guest Long Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Mám za to že DGI. Každý válec má svůj vlastní vstřik. Citovat
Belmondo1 Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 DGI je s jednim vstrikem, jestli mas vic vstriku tak mas SGI (Sequential gas injection) a tam si vsechno ridi jednotka, takze tam otacky nezvednes. Mozna by to zvladli v nejakym servise kdyby to napichli na pocitac, ale nevim jestli ty otacky pak nebude hnat dolu origo jednotka. Citovat
Guest Long Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Aha. A vyčištění krokáče by na to mohlo mít vliv? [upravil dne 22.8.2008 Long] Citovat
Belmondo1 Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Kdyby to bylo krokacem tak ti to blbne i na benzin Citovat
Pinďa Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: Belmondo1 DGI je s jednim vstrikem, jestli mas vic vstriku tak mas SGI (Sequential gas injection) a tam si vsechno ridi jednotka, takze tam otacky nezvednes. Mozna by to zvladli v nejakym servise kdyby to napichli na pocitac, ale nevim jestli ty otacky pak nebude hnat dolu origo jednotka. DGI je se čtyřmi vstřiky do sání (viz. obrázek) a vstřikovačem. Jak dlouho jsou tam membrány a kdy se čistil směšovač? Kde ti dělají opravy LPG pohonu, ty by měli vědět co s tím. viz. http://www.lpg.cz/lpgsystemy/lpgsystemy.php Podívej se sem na ty stránky, zda ti to pomůže. [upravil dne 23/8/08 Pinďa] Citovat
Guest Long Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Jo tak to je přesně to co mám, takže mám DGI. V servisu sem byl zatim jen jednou, v Jihlavě. Asi před rokem. Nevim přesně jak se jmenuje to co měnil, ale vypadá to jako malej píst nebo ventil. Další věc byla že sem měl špatnou lambda sondu tak s tím nešlo nic dělat. Říkal že až si ji vyměním tak mám přijet na nastevení něčeho........ Po výměně to už jezdilo naprosto nádherně, tak sem se na to vyprdl,a až minulý týden to začalo zlobit. Počkám ještě než vyjezdím plyn, jestli sem nevzal nějákej špatnej, začalo to zlobit asi 30km po tom co sem nabral plnou,a když se to nezlepší tak s tím budu muset do servisu. Díky všem za radu a snahu. [upravil dne 24.8.2008 Long] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.