Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute pezotaci potreboval by som radu :)

chcem si kupit s dakeho vraku posilovac riadenia,mam 1.9 D a ci nahodou neviete ci pasuje aj z benzinovych motorov ci musi byt len s dizla alebo ci pasuje zo stareho modelu do noveho :) ak ma niekto s tim domontovavanim posilovaca skusenosti tak by som bol rad keby sa snimi podelili,diky moc ;-)

[upravil dne 21.8.2008 riderRLM]

Guest servisman
Odesláno

help nic neříká dej výstižný název neb ti bude příspěvek smazán adminem

• O 2 týdny později...
Guest Jakub Řehulka
Odesláno
Původně zaslal: riderRLM

chcem si kupit s dakeho vraku posilovac riadenia,mam 1.9 D a ci nahodou neviete ci pasuje aj z benzinovych motorov ci musi byt len s dizla alebo ci pasuje zo stareho modelu do noveho :) ak ma niekto s tim domontovavanim posilovaca skusenosti tak by som bol rad keby sa snimi podelili,diky moc ;-)

V tom ti moc neporadim ale pochybuju ze by to vubec slo napojit a jestli jo tak by to bylo asi drahe...kdyby jsi neco zjistil dej vedet....

Odesláno
Původně zaslal: Jakub Řehulka

V tom ti moc neporadim ale pochybuju ze by to vubec slo napojit a jestli jo tak by to bylo asi drahe...kdyby jsi neco zjistil dej vedet....

no z dizla by to slo urcite napojit...len dalsi problem je ,ze ja uz mam novsi model cize aj nova vakuovka... cize keby som xcel posilovac tak musim dat staru... teda aspon neviem ako by sa dal spravit na tu novu...ehm

Guest Jakub Řehulka
Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

poradit ti sice neviem ale mam doma dva zvysne posilovace zo 405 ak by si chcel. :super

a myslis ze by to slo i do 309?1.4 i?nejak namontovat?

Odesláno

Pro každý typ vývěvy je jiný konec vačky.... Ale nemusí se to honit přeci jen vačkou, ale i od kliky! Musí se ovšem improvizovat s držákama, řemenicema řemenama, trubkama a hadicema. I do 1,4 to půjde nabastlit....

Guest Jakub Řehulka
Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Pro každý typ vývěvy je jiný konec vačky.... Ale nemusí se to honit přeci jen vačkou, ale i od kliky! Musí se ovšem improvizovat s držákama, řemenicema řemenama, trubkama a hadicema. I do 1,4 to půjde nabastlit....

Tak to je fajn,ale pochybuju ze bych to sam si umel udelat a nekde kdybych to dal newite na jakou castku by me to vyslo?at vim jestli se do toho dat nema to nema cenu....

Guest Jakub Řehulka
Odesláno

poradit ti sice neviem ale mam doma dva zvysne posilovace zo 405 ak by si chcel. :super

Co by jsi za to chtěl?

Odesláno

Taky by jste měli rozlišovat převodku řízení s posilovačem od čerpadla posilovače. Převodka pro 309 musí být pro 205/309. Pro 405 je jiná. Tady se improvizovat moc nedá. Zato s čerpadlama si zaimprovizuješ adná stícha....:P

Odesláno

a z akeho motoru to mas? ak by to bol dizel mozno by to tam slo.. ale aj tak poxybujem kedze 405 ma vacsi razvor aj setko... motor je ten isty len asi tie uxyty by som nejak musel prerobit.. no a co by si za ne xcel?

Odesláno

vsetko :xvul ... nieze by mi radsej niekto pomohol ci sa da zapojit ten posilovac nejak aj na novsiu vakuovku..kedze tam neni remenica ani nic...

A tys nepochopil, co jsem ti napsal výše? Prostě to musíš honit od kliky! Improvizovat!

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

vsetko :xvul ... nieze by mi radsej niekto pomohol ci sa da zapojit ten posilovac nejak aj na novsiu vakuovku..kedze tam neni remenica ani nic...

A tys nepochopil, co jsem ti napsal výše? Prostě to musíš honit od kliky! Improvizovat!

aha no dik... aj ked neviem ako to pojde... ak kupim ten posilovac tak ti dam vediet ci sa mi to podarilo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...