riderRLM Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 caute pezotaci potreboval by som radu chcem si kupit s dakeho vraku posilovac riadenia,mam 1.9 D a ci nahodou neviete ci pasuje aj z benzinovych motorov ci musi byt len s dizla alebo ci pasuje zo stareho modelu do noveho ak ma niekto s tim domontovavanim posilovaca skusenosti tak by som bol rad keby sa snimi podelili,diky moc ;-) [upravil dne 21.8.2008 riderRLM] Citovat
Guest servisman Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 help nic neříká dej výstižný název neb ti bude příspěvek smazán adminem Citovat
Guest Jakub Řehulka Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: riderRLM caute pezotaci potreboval by som radu chcem si kupit s dakeho vraku posilovac riadenia,mam 1.9 D a ci nahodou neviete ci pasuje aj z benzinovych motorov ci musi byt len s dizla alebo ci pasuje zo stareho modelu do noveho ak ma niekto s tim domontovavanim posilovaca skusenosti tak by som bol rad keby sa snimi podelili,diky moc ;-) [upravil dne 21.8.2008 riderRLM] V tom ti moc neporadim ale pochybuju ze by to vubec slo napojit a jestli jo tak by to bylo asi drahe...kdyby jsi neco zjistil dej vedet.... Citovat
riderRLM Odesláno 6. září 2008 Autor Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Jakub Řehulka Původně zaslal: riderRLM caute pezotaci potreboval by som radu chcem si kupit s dakeho vraku posilovac riadenia,mam 1.9 D a ci nahodou neviete ci pasuje aj z benzinovych motorov ci musi byt len s dizla alebo ci pasuje zo stareho modelu do noveho ak ma niekto s tim domontovavanim posilovaca skusenosti tak by som bol rad keby sa snimi podelili,diky moc ;-) [upravil dne 21.8.2008 riderRLM] V tom ti moc neporadim ale pochybuju ze by to vubec slo napojit a jestli jo tak by to bylo asi drahe...kdyby jsi neco zjistil dej vedet.... no z dizla by to slo urcite napojit...len dalsi problem je ,ze ja uz mam novsi model cize aj nova vakuovka... cize keby som xcel posilovac tak musim dat staru... teda aspon neviem ako by sa dal spravit na tu novu...ehm Citovat
Whitetiger Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 poradit ti sice neviem ale mam doma dva zvysne posilovace zo 405 ak by si chcel. Citovat
Guest Jakub Řehulka Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Whitetiger poradit ti sice neviem ale mam doma dva zvysne posilovace zo 405 ak by si chcel. a myslis ze by to slo i do 309?1.4 i?nejak namontovat? Citovat
Hafity Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Pro každý typ vývěvy je jiný konec vačky.... Ale nemusí se to honit přeci jen vačkou, ale i od kliky! Musí se ovšem improvizovat s držákama, řemenicema řemenama, trubkama a hadicema. I do 1,4 to půjde nabastlit.... Citovat
Guest Jakub Řehulka Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Hafity Pro každý typ vývěvy je jiný konec vačky.... Ale nemusí se to honit přeci jen vačkou, ale i od kliky! Musí se ovšem improvizovat s držákama, řemenicema řemenama, trubkama a hadicema. I do 1,4 to půjde nabastlit.... Tak to je fajn,ale pochybuju ze bych to sam si umel udelat a nekde kdybych to dal newite na jakou castku by me to vyslo?at vim jestli se do toho dat nema to nema cenu.... Citovat
Guest Jakub Řehulka Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Whitetiger poradit ti sice neviem ale mam doma dva zvysne posilovace zo 405 ak by si chcel. Co by jsi za to chtěl? Citovat
Hafity Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Taky by jste měli rozlišovat převodku řízení s posilovačem od čerpadla posilovače. Převodka pro 309 musí být pro 205/309. Pro 405 je jiná. Tady se improvizovat moc nedá. Zato s čerpadlama si zaimprovizuješ adná stícha.... Citovat
riderRLM Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Whitetiger poradit ti sice neviem ale mam doma dva zvysne posilovace zo 405 ak by si chcel. a z akeho motoru to mas? ak by to bol dizel mozno by to tam slo.. ale aj tak poxybujem kedze 405 ma vacsi razvor aj setko... motor je ten isty len asi tie uxyty by som nejak musel prerobit.. no a co by si za ne xcel? Citovat
Hafity Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Chybí mi v nabídce smajlík, jak se chytám za hlavu a jdou na mne mdloby.... Citovat
Hafity Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: riderRLM Tak tyto smajlíky znám.... Citovat
riderRLM Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 vsetko ... nieze by mi radsej niekto pomohol ci sa da zapojit ten posilovac nejak aj na novsiu vakuovku..kedze tam neni remenica ani nic... Citovat
Hafity Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: riderRLM vsetko ... nieze by mi radsej niekto pomohol ci sa da zapojit ten posilovac nejak aj na novsiu vakuovku..kedze tam neni remenica ani nic... A tys nepochopil, co jsem ti napsal výše? Prostě to musíš honit od kliky! Improvizovat! Citovat
riderRLM Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: riderRLM vsetko ... nieze by mi radsej niekto pomohol ci sa da zapojit ten posilovac nejak aj na novsiu vakuovku..kedze tam neni remenica ani nic... A tys nepochopil, co jsem ti napsal výše? Prostě to musíš honit od kliky! Improvizovat! aha no dik... aj ked neviem ako to pojde... ak kupim ten posilovac tak ti dam vediet ci sa mi to podarilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.