Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja jen odbocim,na kolik vyjde zprevodovat prevodovku do rychla...vite jak to myslim,makous se o tom zminil v planovanych upravach...tak se chci zeptat...

Odesláno

ja jen odbocim,na kolik vyjde zprevodovat prevodovku do rychla...vite jak to myslim,makous se o tom zminil v planovanych upravach...tak se chci zeptat...

Odesláno

do rychla proc ti nestaci maximalka jakou to ma ted kdyz tam das prevodovku z 206 ta stoji tak okolo 5000 kc tak by to melo byt udajne delsi ale nevim co je na tom pravdy

Odesláno

jo tak no to chci taky udelat kdyz sezenes nejakou rozbitou prevodovku na vrakaci tak to bude par penez za kolecka + prace ale kdyz nesezenes tak musis koupit jednu kvuli stalymu prevodu a to ma jen berligo a partner dvoumistny a motor 1,4 benzin a 106 1,3 raly ten starsi typ jinak nic to je prevod 4:50 nebo z 206 tez z 1,4 benzina a ta ma prevod 4:28 takze trosku delsi ted je tam prevod staly 3:59 a maximalka s prevodem 4:50 je 200 a uz si v omezovaci a stat to stoji no okolo 5000 prevodovka funkcni plus jeste to chce dat 5 stupen ze 106 diesela coz je dalsich 5000

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Panenský týnec mám taky tak nějak daleko takže se ukážu letos ještě na rozkoši a ještě jeden bych chtěl ale zatím nevím kam:)

Jakto, že si nepřijel na Rozkoš?:bacha

Odesláno

M3? asi tazko.......mozno ze to bolo nejake kupe od Bmw ale asi len s nalepkou M3....... mozno nejak 318is........ale M3 urco nie.....v serii by sio ta natrela na chleba.....

hod sem presne co to bolo za M3......

Původně zaslal: jiri106xs

jj M3. Bylo to asi o 5m ale dostal jsem ho. Je fakt, že jsem jel s prázdným autem. Oni byli dva a nevim co měl v kufru.

Odesláno

Panenský týnec mám taky tak nějak daleko takže se ukážu letos ještě na rozkoši a ještě jeden bych chtěl ale zatím nevím kam:)

Já na to uplně zapomněl...... :nevim

Odesláno

Já na to uplně zapomněl...... :nevim

Jak na takovou věc můžeš zapomenout.:bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: marisw

M3? asi tazko.......mozno ze to bolo nejake kupe od Bmw ale asi len s nalepkou M3....... mozno nejak 318is........ale M3 urco nie.....v serii by sio ta natrela na chleba.....

jj M3. Bylo to asi o 5m ale dostal jsem ho. Je fakt, že jsem jel s prázdným autem. Oni byli dva a nevim co měl v kufru.

Přesnej typ nevim.:myslim Viděl jsem jenom kupe s nalepkama M3, ale pochybuju, že to bylo 318.:bojim

Jelo mu to líp než octavka RS a ty jsem dal cca50m.

Odesláno

Původně zaslal: marisw

Přesnej typ nevim.:myslim Viděl jsem jenom kupe s nalepkama M3, ale pochybuju, že to bylo 318.:bojim

Jelo mu to líp než octavka RS a ty jsem dal cca50m.

ty Báwa se dělaly M3 a nebo M3 packet = vypadá jako M3 ale je tam slabší motor;) já jsem nedal M5:D:D:D

Odesláno

octavka rs ma tusim 132 kw, takze 318ka to urcite nebyla. Pocitam tak 325(cca 140kw) nebo nejaka vymazlena 320

Kamos ma ford cougar 2.5 v6 (142kw) a do 130km/h me mel porad nalepenyho na zadku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...