Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Belmondo1

Takze nech origo. Pro tento styl jizdy jsou nejlepsi volbou ;)

Hmmm....a tie v mojich odkazoch by neboli dobre? Lebo tie nie su nejake spickove ale snad by sa dali.

Akoze ja viem ze poviete ze si nenecham poradit ale len sa pytam...

Odesláno

Tezko rict jestli dobry nebo ne, pokud je nekdo nekoupi, nevyzkousi a pak se nepodeli se zkusenosti tak muzem jen odhadovat. Ale podle ceny bych si tipnul ze to zadna slava nebude. Ale jestli to chces jen pro paradu, abys mohl ukazovat ze mas vrtane koutouce, tak do toho klidne bez ;)

Odesláno
Původně zaslal: Belmondo1

Tezko rict jestli dobry nebo ne, pokud je nekdo nekoupi, nevyzkousi a pak se nepodeli se zkusenosti tak muzem jen odhadovat. Ale podle ceny bych si tipnul ze to zadna slava nebude. Ale jestli to chces jen pro paradu, abys mohl ukazovat ze mas vrtane koutouce, tak do toho klidne bez ;)

Hm hm....takze sa zahram na pokusneho kralika :myslim

Dobre, ale snad o brzdnych dostickach Mintex niekto nieco aj vie ci nie?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak som sa nakoniec rozhodol CRN kotuce a dosticky EBC.

Ale chcem sa vas spytat ktore?

Cervene, zelene, zlte,....???

Pocuvam nazory vase

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nikto nic?

Zatial som prikloneny cervenym...

No a zrejme kotuce budu len drazkovane nakolko zohnat aj dierovane je troska problem.

Odesláno
Původně zaslal: antal

Už si si kupil tie dostičky?Ak nie tak za mna rozhodne žlté.

Nekupil...lebo stale mi nevedia povedat co s kotucmi sakra...

A preco zlte?

Mne tu zatial odporucali cervene alebo zelene.

Odesláno

Inak k tym kotučom.Dierovane,dražkované vyzeraju určite lepšie ako čisté ale tie dostičky zase budu viac namahané.Ale na druhu stranu by to malo zase lepšie brzdit...

Odesláno

Pretože maš žlté auto a žlté k nemu pojdu najlepšie,ved nechseš vyzerat ako kanarik!Samozrejme je to na tebe.

:D

Tak takto som nad tym teda nerozmyslal...

Odesláno

Inak k tym kotučom.Dierovane,dražkované vyzeraju určite lepšie ako čisté ale tie dostičky zase budu viac namahané.Ale na druhu stranu by to malo zase lepšie brzdit...

No mne ide skor o to ze ja by som chcel aj dierovane aj drazkovane....bohuzial CRN maju len drazkovane....tak teraz neviem co spravit.

Odesláno
Původně zaslal: genzer

nekde jsem cetl clanek,ze nejlepsi kotouce jsou pouze drazkovane,vrtane jsou spis na ozdobu

No mam podobny pocit z toho...

Aj ked je pravda ze to vyzera dobre na aute.

Odesláno

Skuste mi pomoct vyriesit dilemu:

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-406-COUPE-3-0-Grooved-Brake-Discs-Mintex-Pads_W0QQitemZ290292901284QQihZ019QQcategoryZ23013QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Znacka asi nic moc ale su take ako chcem, dosticky by sa dali aj ine kupit.

Ale nebudu zlate...

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-406-COUPE-V6-GROOVED-BRAKE-DISCS-RED-STUFF-PADS_W0QQitemZ170289452074QQihZ007QQcategoryZ23013QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Tie by sa mi pacili, ale chcel by som tam este diery k tym drazkam, no predajca to neponuka.

Plus moze ich dat nazinkovat na zlato co by bolo super na moje zlte auto a cierne kola.

Tak pomahajte....

[upravil dne 8.2.2009 Y2K]

Odesláno

Ty ještě pořád řešíš brzy :myslim Vždyť už jsou tu o tom popsaný dvě stránky...

Btw: Ty nějak často jezdíš na okruh, že potřebuješ supr brzdy? Myslím že Coupé brzdí velmi slušně už ve standardu, dávat nějaký extra výkonný brzdy je pro běžnej provoz skoro nesmysl.

Pokud ti jde o vzhled, tak za mě radši drážkovaný, jak vrtaný - vypadají líp. Ale komplet sadu, dopředu i dozadu. O značkách jak kotoučů, tak destiček tu už bylo myslím napsáno dost...

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Ty ještě pořád řešíš brzy :myslim Vždyť už jsou tu o tom popsaný dvě stránky...

Btw: Ty nějak často jezdíš na okruh, že potřebuješ supr brzdy? Myslím že Coupé brzdí velmi slušně už ve standardu, dávat nějaký extra výkonný brzdy je pro běžnej provoz skoro nesmysl.

Pokud ti jde o vzhled, tak za mě radši drážkovaný, jak vrtaný - vypadají líp. Ale komplet sadu, dopředu i dozadu. O značkách jak kotoučů, tak destiček tu už bylo myslím napsáno dost...

Ano este stale riesim brzdy...

A mohol by si prosim ta povedat ku ktoremu odkazu sa priklanas?

A popisalo sa tu toho vela ale este nic sa nevyriesilo...

Na okruh nejazdim, ide mi skor o vzhlad ale je jasne ze to aj brzdit musi...

Odesláno

Já Ti do toho nechci kecat, ale já bych si nejdřív vyřešil tu chybovou hlášku, což asi bude něco stát, než vrážet prachy do funkčních brzd kvůli vzhledu. Ale toť můj skromný soukromý názor. Protože svítící kontrolka diagnostiky by mě přivedla k šílenství.

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Já Ti do toho nechci kecat, ale já bych si nejdřív vyřešil tu chybovou hlášku, což asi bude něco stát, než vrážet prachy do funkčních brzd kvůli vzhledu. Ale toť můj skromný soukromý názor. Protože svítící kontrolka diagnostiky by mě přivedla k šílenství.

No jo...viem o com hovoris....ale neboj, riesi sa aj to.

Popritom vyfuk, kola a momentalne brzdy.

Takze toto nie je problem, financie tiez nie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...