Xander Cage Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Mám takový problém, nefunguje mi vyhřívání sedaček u 605, když zmáčknu vypínač, kontrolka se sice rozsvítí, ale nic se neděje. Pod sedadla mi vedou 2 páry drátů, ale ze sedadla jenom jeden, tzn. jeden pár mi jen tak leží pod sedadlem (má i jinou koncovku, která do toho kabelu ze sedadla nepasuje). Nevíte někdo, jestli to nemůže být třeba nějakým relátkem? A kde bych ho případně našel? Nebo jak to mám spravit? Citovat
Dydzej Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Relatko najdes u relatek v pojistkove skrini, melo by byt zelene, ve treti rade uprostred. Pojistka k tomu je F17, pripadne jeste F5 nebo F23. Konektory k sedackam jsou hnede. Jeste tam ale hraje roli rele, zda bezi motor. To je vpravo dole pod kastlikem spolujezdce. Akorat mam pocit, ze byly dve provedeni toho vyhrivani. Citovat
petrolinecek Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Kdyz uz se tu bavime o dratech k sedackam, tak na me 406ce jsou taky nejaky dva dratky, ktere vedou dolu do sedacky, k cemau pak slouzi? Ze by byly vyhrivany sedacky, tak o tom nic nevim... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.