Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ako zistim, co je este zle na prednej naprave.

Recommended Posts

Odesláno

Jo to som cital, to s tym jak tam dal niekto obycajne gufero ...

Ok, tak zajtra na to mrknem, a pojdem objednat co treba, a v sobotu ci v nedeli se to toho pustim :) Hadam to zvladnem ... :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Jo to som cital, to s tym jak tam dal niekto obycajne gufero ...

Ok, tak zajtra na to mrknem, a pojdem objednat co treba, a v sobotu ci v nedeli se to toho pustim :) Hadam to zvladnem ... :D

určitě to zvládneš--u nás to dělá manželka a já zatím žehlím....:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

No tak to byl jaksi omyl...

Dnes sem se do toho pustil. Zatah rucnou, dal dreva za zadni kola, zdvihol som predok a podoprel drevenymi polienkami ....

No a jak som uz mal vsetko rozmontovane, bola dole matka naboja kola, vsetko sroby, cely ten brzdiaci mechanizmus ... tak som zistil ze to pukoce ta sk*rvena guma co je na tlmici. Strekol sem tam oleje a ono to prestalo.

Skoro ma je*lo... Tak som pozrej na ticku stabilizatora, na spodku bola nejaka guma. Zobral som striekacku, ihlu a strekol som tam olej. A do predele, prestala aj ta. Bol som sa previazt, a auto ide ako nove, nic nevrzka ani neklopoce... Teda aspom zatial, viezol som sa len okolo ulice. Pojem to prevetrat poriadne.

Najviac ma sere, ze mam doma hodenou novou repasovanou poloos za 3200 Sk ... A je mi k hovnu ... A v pondeli musim vratit starou poloos do autosuciastok

:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr

Nechce nekdo lacno poloos na 306 ku :) 50 procentni zlava, za 1500 SK je vase. Na vodicovu stranu bez ABS. Nepouzitou v krabici :D :D

Odesláno

Noo LubkO--to samozřejmě nasere,když je to něco jiného,ale tím olejem si to ,,spravil\'\' jen na chvíli. Ty gumy po tom oleji

nabobtnají--změknou--a bude to ještě horší....

Jinak nahoře na tlumiči ta guma--to je horní uložení tlumiče a to těžko klepe--bude spíš vadné horní ložisko,když to máš

rozebrané,povol ty tři matky a sundej celý tlumič a uvidíš

Guest servisman
Odesláno

takhle jsem dopadl já u sedanu před 4 rokama,když jsem sundal přední a z ložisek bylo jen toto :D

post-0-14109601883088_thumb.jpg

Odesláno

Ufff, zase ste ma nepotesili :D

Teraz mi to prelozte jak pre madara :D

Pokial by to bolo to, co je na obrazku nadomnou, tak co by to pre mna znamenalo ?

Novy tlmic ? Albo nove ulozenie tlmica ? A pokial ano odhadovana cena ?

Protoze teraz som v praci, bol som si to zobrat jedno cislo, a s autem som lital po hrbolat cestach v plnom rajdu dokola a ani prd. Ide jak nove, ziadne buchanie, cukanie ani nic podobne.

Ten tlmic pukotal len ked som s nim tocil dolava alebo doprava. A nanesl sem olej len pod tu gumu na zacatku, jak zacina a hned to prestalo.

V kazdem pripade uvidim. Lebo auto sem uz znova zlozil dokopy a budem jazdit. Pokial to zacne robit, tak to hned vymenim, pokial nie tak budem mat aspom stastie... Ale jak se znam, na konci vykendu to zacne znova.

Len mi napiste co treba vymenit, pokial budem mat hentak zle loziska a co to asi bude stat.

PS: Nenajde sa nikto na tu poloos ? Pretoze ten co mi to prodaval mi za to 1500 Sk da naspak, ked mu to donesem, ale to zarobi on 1700Sk. Radsi by som to predal tady na klubu nech ma nekdo lacnu novu repasovanu poloos a nech mu to je k uzitku, ako tomu curakovi do autosuciastok ...

Ale ked se nikdo nenajde, tak mu to vratim, 1500 Sk jak 1500Sk, len to mohlo spravit niekomu vecsi osoh ...

Odesláno

Ufff, zase ste ma nepotesili :D

Teraz mi to prelozte jak pre madara :D

Pokial by to bolo to, co je na obrazku nadomnou, tak co by to pre mna znamenalo ?

Novy tlmic ? Albo nove ulozenie tlmica ? A pokial ano odhadovana cena ?

Protoze teraz som v praci, bol som si to zobrat jedno cislo, a s autem som lital po hrbolat cestach v plnom rajdu dokola a ani prd. Ide jak nove, ziadne buchanie, cukanie ani nic podobne.

Ten tlmic pukotal len ked som s nim tocil dolava alebo doprava. A nanesl sem olej len pod tu gumu na zacatku, jak zacina a hned to prestalo.

V kazdem pripade uvidim. Lebo auto sem uz znova zlozil dokopy a budem jazdit. Pokial to zacne robit, tak to hned vymenim, pokial nie tak budem mat aspom stastie... Ale jak se znam, na konci vykendu to zacne znova.

Len mi napiste co treba vymenit, pokial budem mat hentak zle loziska a co to asi bude stat.

PS: Nenajde sa nikto na tu poloos ? Pretoze ten co mi to prodaval mi za to 1500 Sk da naspak, ked mu to donesem, ale to zarobi on 1700Sk. Radsi by som to predal tady na klubu nech ma nekdo lacnu novu repasovanu poloos a nech mu to je k uzitku, ako tomu curakovi do autosuciastok ...

Ale ked se nikdo nenajde, tak mu to vratim, 1500 Sk jak 1500Sk, len to mohlo spravit niekomu vecsi osoh ...

Odesláno

To ložisko horního uložení tlumiče na tvoje auto stojí 384 kč v Elitě. Foto tu neumím dát--je to přesně co dal honza406--

Jenomže vymenit to doma není sranda,resp.musíš mít stahovák pružiny--bez něho to nejde.Nejlepší je doma vytáhnout

celý tlumič a dát do malého servisu na přehození ložiska--je to přehozené za 15 minut.

S tou poloosou neporadím

Odesláno

No nic, nakonec som sa s panom dohodol, ze mi da 1500 Sk, a za dalsich 1700 Sk (dokopi tich 3200sk mam spet) si kupim unho nejake soucastky. Vypada to potom na Novy predny brzdove platnicky a asi nejaky zarovecky osram nigtbraker alebo podobne.. Neco uz vymyslim. S tym loziskom pocak, ci to nezacne robit zasa.

Zatial je klud, a auto ide jedna basen . Normalne sa v tom vyzivam a chodim po ceste po kanaloch :D :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...