Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chcem vas poprosit o radu, mam 407 - 2 dni a snazim sa o nainstalovanie navigacie ale neviem kde zacat. Precital som si na fore o linkoch, ale som z toho jelen :grr... Mam radio RD4 a mam aj original cd systeme telematigue version 480 - namate link na daco novsie?:mrk

A este jedna otazocka, kde zozeniem mapy slovenska, ceska a rakuska pre toto radio? Pozeral som ze pisete o vseliakych verziach 5.5 - 5.6 ale vobec tomu nerozumiem :(

Daju sa poslat konkretne linky s GPS ktore budu fungovat na toto RD4 radio?Dik Milos

Odesláno
Tady se vše dozvíš jen je potřeba číst od začátku ne jen poslední stánky.Jsou tam i odkazy na poslední mapy:papa.Pokud i tak si nebudeš vědět rady napiš poradíme....
Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Tady se vše dozvíš jen je potřeba číst od začátku ne jen poslední stánky.Jsou tam i odkazy na poslední mapy:papa.Pokud i tak si nebudeš vědět rady napiš poradíme....

Byl jsem rychlejší....:D:D:D:D:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Nojo příště nasadím 3 kosmickou:super:D:aut:D:D:D:papa:papa:papa.Ale jen o necelou minutku;)

[upravil dne 20.8.08 Zipík]

Odesláno

Původně zaslal: Přema

Nojo příště nasadím 3 kosmickou:super:D:aut:D:D:D:papa:papa:papa.Ale jen o necelou minutku;)

[upravil dne 20.8.08 Zipík]

:super:super:papa:papa:papa

Odesláno

ja som dnes rozbehal navigacny, mam rd3 velky farebny displey , najnovsiu mapu 2007-2008 , a poviem vam, naozaj je tam detailne aj dediny u nas na slovensku, takze konecne paradna mapa aj u nas ,, uz mozem pouzivat aj GPS v auta :roker

Odesláno

RD4 nemá navigaci. RT3 a RT4. RT4 má HDD. Potom se ještě dělí na mono nebo barevnou a system CanVan verze 5.x a novější CanCan 6.x

P.S. Učím RT3 česky, už umí mluvit , ještě přeložit text, ale je toho v systemu 8 listů A4. Takže nevím jak to dopadne. Nechce mi s tím někdo pomoc z Ang. ??? :myslim

[upravil dne 20.8.2008 Milhaus65]

Odesláno

to Milhaus65

Záslužná činnost :potlesk já ti moc nepomůžu ale můj kluk zvláda angličtinu docela dobře. Skusím s ním zítra hodit řeč aby ti pomohl s překladem .

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

OK, ale bude jen systemové CD pro CanCan 6.63, pro starší Van už ne.

Tak jsem s klukem hodil řeč a rád ti s překladem pomůže, pokud hodíš text , začne se překládat :myslim

Odesláno

Zkusím udělat češtinu do RT3. Podařilo se mi najít a rozložit soubory na systemovém CD pro změnu jazyka-hlasu. Hlasové povely navigace mají 26 různých hlášek, našel jsem soft jak to nahradit do CZ, jenom by to chtělo nějaký slušný hlas.

Další je rozebrat text , který je v celé RT3 a počeštit. Není tak těžké ho najít, ale trochu strach, ulítne jeden bite a je to v .... Může se to kousnout.

nemůžu najít povely pro ovládání hlasem, to stejně asi nepujde, protože tam je nastavení rozpoznání hlasu.

Co určitě nepujde změna umělěho čtení , třeba SMS. To taky nemůžu najít, navíc to z principu nepůjde změnit.

P.S. text pošlu , třeba mailem?

[upravil dne 21.8.2008 Milhaus65]

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Zkusím udělat češtinu do RT3. Podařilo se mi najít a rozložit soubory na systemovém CD pro změnu jazyka-hlasu. Hlasové povely navigace mají 26 různých hlášek, našel jsem soft jak to nahradit do CZ, jenom by to chtělo nějaký slušný hlas.

Další je rozebrat text , který je v celé RT3 a počeštit. Není tak těžké ho najít, ale trochu strach, ulítne jeden bite a je to v .... Může se to kousnout.

nemůžu najít povely pro ovládání hlasem, to stejně asi nepujde, protože tam je nastavení rozpoznání hlasu.

Co určitě nepujde změna umělěho čtení , třeba SMS. To taky nemůžu najít, navíc to z principu nepůjde změnit.

P.S. text pošlu , třeba mailem?

[upravil dne 21.8.2008 Milhaus65]

spis nez slusnej hlas to chce hlavne kvalitni zaznam, nekoho kdo ma studio, co to pouzit treba z tomtoma a prekodovat do jinyho formatu?

Odesláno

somira pošli mi pls mail na SZ

P.S. kvalita zvuku z RT3 je přesně daná a nelze ji asi změnit. soft , který to převádí nic jiného nechce, RAW data audio, mono, 16 bit PCM, 16000 Hz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...