milos69 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Ahojte, chcem vas poprosit o radu, mam 407 - 2 dni a snazim sa o nainstalovanie navigacie ale neviem kde zacat. Precital som si na fore o linkoch, ale som z toho jelen ... Mam radio RD4 a mam aj original cd systeme telematigue version 480 - namate link na daco novsie? A este jedna otazocka, kde zozeniem mapy slovenska, ceska a rakuska pre toto radio? Pozeral som ze pisete o vseliakych verziach 5.5 - 5.6 ale vobec tomu nerozumiem Daju sa poslat konkretne linky s GPS ktore budu fungovat na toto RD4 radio?Dik Milos Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Vítám Tě v clubu....:papa:papa probíralo se to zde..... zkus na to mrknout...... Citovat
Zipík Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Tady se vše dozvíš jen je potřeba číst od začátku ne jen poslední stánky.Jsou tam i odkazy na poslední mapy:papa.Pokud i tak si nebudeš vědět rady napiš poradíme.... Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Zipík Tady se vše dozvíš jen je potřeba číst od začátku ne jen poslední stánky.Jsou tam i odkazy na poslední mapy:papa.Pokud i tak si nebudeš vědět rady napiš poradíme.... Byl jsem rychlejší....:D:D:D:papa:papa:papa Citovat
Zipík Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Zipík Tady se vše dozvíš jen je potřeba číst od začátku ne jen poslední stánky.Jsou tam i odkazy na poslední mapy:papa.Pokud i tak si nebudeš vědět rady napiš poradíme.... Byl jsem rychlejší....:D:D:D:papa:papa:papa Nojo příště nasadím 3 kosmickou:super:D:aut:D:D:D:papa:papa:papa.Ale jen o necelou minutku;) [upravil dne 20.8.08 Zipík] Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Zipík Tady se vše dozvíš jen je potřeba číst od začátku ne jen poslední stánky.Jsou tam i odkazy na poslední mapy:papa.Pokud i tak si nebudeš vědět rady napiš poradíme.... Byl jsem rychlejší....:D:D:D:papa:papa:papa Nojo příště nasadím 3 kosmickou:super:D:aut:D:D:D:papa:papa:papa.Ale jen o necelou minutku;) [upravil dne 20.8.08 Zipík] :super:papa:papa:papa Citovat
denoo Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 ja som dnes rozbehal navigacny, mam rd3 velky farebny displey , najnovsiu mapu 2007-2008 , a poviem vam, naozaj je tam detailne aj dediny u nas na slovensku, takze konecne paradna mapa aj u nas ,, uz mozem pouzivat aj GPS v auta Citovat
milos69 Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 A je rozdiel ci mam radio RD3 alebo RD4? Tie mapy funguju na oboch? Ci je to dajako separovane ? Citovat
Milhaus65 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 RD4 nemá navigaci. RT3 a RT4. RT4 má HDD. Potom se ještě dělí na mono nebo barevnou a system CanVan verze 5.x a novější CanCan 6.x P.S. Učím RT3 česky, už umí mluvit , ještě přeložit text, ale je toho v systemu 8 listů A4. Takže nevím jak to dopadne. Nechce mi s tím někdo pomoc z Ang. ??? [upravil dne 20.8.2008 Milhaus65] Citovat
somira Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 to Milhaus65 Záslužná činnost já ti moc nepomůžu ale můj kluk zvláda angličtinu docela dobře. Skusím s ním zítra hodit řeč aby ti pomohl s překladem . Citovat
Milhaus65 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 OK, ale bude jen systemové CD pro CanCan 6.63, pro starší Van už ne. Citovat
denoo Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 milhaus, moc som nepochopil co robis? co robis po cesky?? Citovat
somira Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Milhaus65 OK, ale bude jen systemové CD pro CanCan 6.63, pro starší Van už ne. Tak jsem s klukem hodil řeč a rád ti s překladem pomůže, pokud hodíš text , začne se překládat Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Zkusím udělat češtinu do RT3. Podařilo se mi najít a rozložit soubory na systemovém CD pro změnu jazyka-hlasu. Hlasové povely navigace mají 26 různých hlášek, našel jsem soft jak to nahradit do CZ, jenom by to chtělo nějaký slušný hlas. Další je rozebrat text , který je v celé RT3 a počeštit. Není tak těžké ho najít, ale trochu strach, ulítne jeden bite a je to v .... Může se to kousnout. nemůžu najít povely pro ovládání hlasem, to stejně asi nepujde, protože tam je nastavení rozpoznání hlasu. Co určitě nepujde změna umělěho čtení , třeba SMS. To taky nemůžu najít, navíc to z principu nepůjde změnit. P.S. text pošlu , třeba mailem? [upravil dne 21.8.2008 Milhaus65] Citovat
brasil Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Čau Milhaus, moc kecáš a málo píšeš dom! Citovat
jirka639 Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Milhaus65 Zkusím udělat češtinu do RT3. Podařilo se mi najít a rozložit soubory na systemovém CD pro změnu jazyka-hlasu. Hlasové povely navigace mají 26 různých hlášek, našel jsem soft jak to nahradit do CZ, jenom by to chtělo nějaký slušný hlas. Další je rozebrat text , který je v celé RT3 a počeštit. Není tak těžké ho najít, ale trochu strach, ulítne jeden bite a je to v .... Může se to kousnout. nemůžu najít povely pro ovládání hlasem, to stejně asi nepujde, protože tam je nastavení rozpoznání hlasu. Co určitě nepujde změna umělěho čtení , třeba SMS. To taky nemůžu najít, navíc to z principu nepůjde změnit. P.S. text pošlu , třeba mailem? [upravil dne 21.8.2008 Milhaus65] spis nez slusnej hlas to chce hlavne kvalitni zaznam, nekoho kdo ma studio, co to pouzit treba z tomtoma a prekodovat do jinyho formatu? Citovat
somira Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 to milhaus65 Ok , pošli třeba na emaila Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 somira pošli mi pls mail na SZ P.S. kvalita zvuku z RT3 je přesně daná a nelze ji asi změnit. soft , který to převádí nic jiného nechce, RAW data audio, mono, 16 bit PCM, 16000 Hz Citovat
somira Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Milhaus65 mého maila mám hned vedle profilu na každém příspěvku :myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.