Romííísek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 čau chlapy potřebuju poradit s autorádiem koupil jsem 405 amá orig. rádio ale je zablokované kód mi řekl ale nevím jak se dostat do rádia abych tam ten kód moch dát... nevíte někdo jak na to..? Citovat
vendelinek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 zkus se juknout SEM,jestli se ti něco hodí,jinak zkus hledání,třeba něco najdeš eště zkus TADY,třeba ti to pomůže Citovat
Romííísek Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 dík moje rádio tam sice je ale není tam návod jak ho odblokovat....ale to neva aspoň vím jak se vyndavá...:D Citovat
Maverick Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Já mám doma dvě a odblokovat se mi nepodařilo ani jedno. Jestli máš v úmyslu jej dávat někam odbloknout, tak doporučuji prvně zkusit jestli vůbec funguje a stojí za to dávat prachy za odblok. To zjistíš tak že stiskneš tlačítko BND DISK a současně s ním ON. Poté se rádio na cca 3minuty zapne a bude normálně fungovat, ale bude pípat beepr. Po uplynutí tohoto času se opět zablokuje. Citovat
Romííísek Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 dík tohle zkusím snad pude.... a když jo tak těm blbcům dám 600ať to odblokujou...:D:D:D Citovat
asis7 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Ak ide o rádio Blaukpunkt -Verona 31 tak mám návod.Neviem či je to original ja som 405 kupil pred 3-mes. ale jeden peugeoťák tvrdil že je to originál rádio,ak máte záujem tak pošlem mail Citovat
Maverick Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 asis7: Ve 405-ce nový model (nevím jak to bylo u starého modelu, ani jestli tam nějaký rádio bylo) bylo originální rádio CLARION PU-9679A;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.