Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec mazec tuneri.

mam 206 a nez jsme si \"udelal\" tu svoji, videl jsem asi milion narazniku, kridel, nastavcu, prahu...

s jednim clovekem, co se venuje plastum profesionalne jsme ukutili toto:

206tun.jpg

to, co vidite na fotce je nehotove, ale dnes je jiz plast v definitivni podobe.

je na pordej. chcete ho?

cena 3000,- kc s dph, papir mozny.

jelikoz se jedna o jediny kus, originalita je zarucena. tvarove vychazi z GT, avsak vnitrek je jiny. zadni naraznik je z kratke verze, a jeste neni stopro hotovy. bude brzy. mate-li 206 po bouracce nebo jestlize se vam vase auticko jiz okoukalo, mate moznost.

[Editován dne 3/19/04 michal 206]

Odesláno

Je to pekny ale taky bych chtel udelat naraznik podle vlastnich predstav... Nemas kontakt na toho cloveka co ti to delal teda pokud by chtel treba neco udelat pro mne!! Jinak ta cena je taky zajimava... Nevis kolik si treba uctuje takovej lamino servis za neco podobnyho!?

Odesláno
Napsán autorem bodmrazu

Je to pekny ale taky bych chtel udelat naraznik podle vlastnich predstav... Nemas kontakt na toho cloveka co ti to delal teda pokud by chtel treba neco udelat pro mne!! Jinak ta cena je taky zajimava... Nevis kolik si treba uctuje takovej lamino servis za neco podobnyho!?

CUS

LAMINO SERVIS SI UCTUJE PRIBLIZNE 6000KC A VIC ZA KUS.

Odesláno

3.000,- Kc je cena za cas a brouseni a pilovani konecneho tvaru, to neni normlani cena na prodej, to je delane na aute \"pro kamose\" a jako prototyp. jo, pordavaji se tak kolem 5-6ti tisic. ale i mene a i vice, zalezi na kvalite

lak odhaduji na dalsi necele 3 tisice, jeste tam bude troska prace s dohlazenim. je to odhad, zjistim to. plus pocitej vypln nejaky tahokov nebo...

kridlo stejne. ne, nevadilo, proc taky. je to francouzsky pa tuning. tehdy stalo origos 11.000,-, ale vim, ze pak od noveho roku zdrazovali, kolik stoji dnes nevim. je to PUR, tudiz neni dute, ale je pomerne tezke. chces si ho okopirovat?

kdyz jsme u toho. kdybych sundal prahy, a delal kopii, chtel by je nekdo? prodej potom tak 2.500,- za par.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Michale, mohl by jsi mi změřit rozměry tý velký díry? Zdá se mi malá, a auto celkově docela jako jeep... Mám taky 206, a díru v nárazníku 60 x 30 cm... Mimochodem zadní nárazník jsem snižoval o 17 cm...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...