Demo Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Aluška Na Mamma Mia bych taky šla, ale drahá polovička je nějak proti, asi si myslí, že je to film jen pro střeštěné ženské , takže mám smůlu a sama na to nepůjdu. Jinak Bathory je po dlouhé době perfekně udělaný film, Polívka, Lucka Vondráčková a Roden to zahráli suprově, ani to není takový krvák, jak to podle ukázek vypadá . Roden je tam na Oscara... Polivka s Madlem (nebo jak se ten kretenek jmenuje) jsou na ranu heverem. Zitra jdu na Temnyho rytize s novy objevem... [upravil dne 16.8.2008 Demo] Citovat
aka Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 no my byly v utery , pan se cukal, tak sme sly jen holky a uz dlouho sem si v kine nezatancila (musely sme taky proto vcera na osmdesatky do lucerny ) jako letni oddechovka je to perfektni Citovat
KoudaK Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr když doma pustím p.... tak manželku taky dostanu , nikam nemusim a dám si pivo:D Hmm,tak \"plyn\" to asi nebude.. Ten je jenom na 4.. :-( Citovat
aka Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 treba myslel, kdyz pusti celej plat ve prospech zen a deti Citovat
KoudaK Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: aka treba myslel, kdyz pusti celej plat ve prospech zen a deti naivko... Citovat
aka Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Koudy, aj si to jestemuzu ve svym veku dovolit Citovat
KoudaK Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: aka Koudy, aj si to jestemuzu ve svym veku dovolit //naivko.. Citovat
KoudaK Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: aka deja lu? Podle zeměpisných šířek a délek se nalézáme v české republice a tak bych prosil česky,ju? (na to jsem alergickéj..) Citovat
aka Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 bych rekla, ze deja vu je tu docela zabehle tohle je jen pisemna mutace Citovat
orgacek Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Tak jsem dal na vaše doporučení a vzal svou polovičku na Mamma Mia. Byli jsme nadšení.Úžasný film, výborná letní oddychovka se skvělými herci, muzikou a vtipem. všem doporučuju. Až budete mít příště podobný tip, sem s ním:-) Citovat
RychJ-1 Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: orgacek Tak jsem dal na vaše doporučení a vzal svou polovičku na Mamma Mia. Byli jsme nadšení.Úžasný film, výborná letní oddychovka se skvělými herci, muzikou a vtipem. všem doporučuju. Až budete mít příště podobný tip, sem s ním:-) Jsem rád, že se líbilo... Ono se asi jen tak nepoštěstí vidět zpívat Pierce Brosnena... To byla podmínky ABBY, herci sami musejí i zpívat, žádný playback... A myslím, že i fotky z let květinových dětí jsou super... [upravil dne 18/8/08 RychJ-1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.