Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Na Mamma Mia bych taky šla, ale drahá polovička je nějak proti, asi si myslí, že je to film jen pro střeštěné ženské :myslim , takže mám smůlu a sama na to nepůjdu.

Jinak Bathory je po dlouhé době perfekně udělaný film, Polívka, Lucka Vondráčková a Roden to zahráli suprově, ani to není takový krvák, jak to podle ukázek vypadá :) .

Roden je tam na Oscara... Polivka s Madlem (nebo jak se ten kretenek jmenuje) jsou na ranu heverem. Zitra jdu na Temnyho rytize s novy objevem...

[upravil dne 16.8.2008 Demo]

Odesláno

no my byly v utery :), pan se cukal, tak sme sly jen holky a uz dlouho sem si v kine nezatancila :D(musely sme taky proto vcera na osmdesatky do lucerny ;) ) jako letni oddechovka je to perfektni :)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

když doma pustím p.... tak manželku taky dostanu :D , nikam nemusim a dám si pivo:D

Hmm,tak \"plyn\" to asi nebude.. Ten je jenom na 4.. :-(

Odesláno
Původně zaslal: aka

treba myslel, kdyz pusti celej plat ve prospech zen a deti :)

naivko...:D

Odesláno

Koudy, aj si to jestemuzu ve svym veku dovolit :D

//naivko..:D
Odesláno

deja lu? :)

Podle zeměpisných šířek a délek se nalézáme v české republice a tak bych prosil česky,ju?

(na to jsem alergickéj..):xvul

Odesláno

Tak jsem dal na vaše doporučení a vzal svou polovičku na Mamma Mia. Byli jsme nadšení.Úžasný film, výborná letní oddychovka se skvělými herci, muzikou a vtipem. všem doporučuju. Až budete mít příště podobný tip, sem s ním:-)

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

Tak jsem dal na vaše doporučení a vzal svou polovičku na Mamma Mia. Byli jsme nadšení.Úžasný film, výborná letní oddychovka se skvělými herci, muzikou a vtipem. všem doporučuju. Až budete mít příště podobný tip, sem s ním:-)

Jsem rád, že se líbilo... :super

Ono se asi jen tak nepoštěstí vidět zpívat Pierce Brosnena...:D

To byla podmínky ABBY, herci sami musejí i zpívat, žádný playback...:D

A myslím, že i fotky z let květinových dětí jsou super...

[upravil dne 18/8/08 RychJ-1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...