sodík Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Prosím o radu. Po cestě po dálnici z Prahy mě začalo lehce klepat někde zezadu.Mechanik ,ze jsou to svislé stab. Vyměnil je a klepe to pořád stejně na nerovnostech. Zkoušel jsem zatlačit zespodu na pravý bok nádrže a ona se lehce mele cca 5mm. Nevím jak je přichycena,jrstli se tam něco neuvolnilo. Jedu ven na dovču a tak mě to nervuje. Děkuji Citovat
vendelinek Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 zkus to tady prolízt,určitě se tady něco víc najde Citovat
pavloucha Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 mě klepaly tyčky pod č.6 viz. obrázek,vyměnil jsem a je klid,musí se potom na geometrii,resp. odklony kol,ale nádrž by měla být určitě pevná Citovat
OK406 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Mě taky na nerovnosti bouchá něco u zadního pravého kola. Zřejmě to bude toto. Také mi tam něco vrže u zadního pravého kola. [upravil dne 29/8/08 OK406] Citovat
ladoun Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 No já mam taky věci když couvám i po rovině tak to vzadu bouchne ale jenom nekdy pri nerovnostech to občas bouchne i vrzne. dneska jsem lezl pod autem . ale nikde nic volnýho neni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.