Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poradit.

Byl jsem s autem na počítači a ukázalo mě to tři závady:

relé kompresoru

snímač zdvihu jehly

regulace předstihu

Nevíte co to znamená snímač zdvihu jehly?Myslim si že to vypadá na čerpadlo?Ale nevím

Odesláno

2,1 TD (XUD11BTE) má jeden vstřik referenční , měří pro počítač zdvih vstřikovací jehly. Vede k němu jako k jedinému kabel. Zřejmě je vadný, cena cca 8000-10000 kč.

Odesláno

já u 1,9 měl tu samou závadu snímač vstřiku jak píše milhaus a projevovalo se to tak že při startu občas nenaskočil motor na poprvé zajel sem na vrakáč koupil celej vstřik se snímačem za 1500 a od té doby klid ;)

Odesláno

Ten vstřik už nechaval měnit.Je na druhým válci.Ale je to pořad stejný.Když je motor studený tak to chytne dobře ale když se jede a třeba zastavíte u obchodu na 15.min a chcete nastartovat tak motor točí docela dlouho ale pak chytne,ale zdá se mi že je to moc dlouho.

Odesláno
Původně zaslal: atsor

Ten vstřik už nechaval měnit.Je na druhým válci.Ale je to pořad stejný.Když je motor studený tak to chytne dobře ale když se jede a třeba zastavíte u obchodu na 15.min a chcete nastartovat tak motor točí docela dlouho ale pak chytne,ale zdá se mi že je to moc dlouho.

Mno nevím,ale já na své 2.1 TD mám resp.jsem měl dva vstřiky které byly řízené,resp.k nim šli dva kábly,k 1 a ke 4 vstřiku.....

Jinak kdyby milhaus napsal jestli jde ten kablík vyndat a kde odpojit,tak jsou u mě k mání ale mám je na autě a nevím jak složité by bylo je vymontovat,a kdyby jsi potřeboval tak jsem z Jihlavy,tak napiš a někde se sejdeme

[upravil dne 17/8/08 Burisek]

post-0-1410960177045_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...