Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

neni su nahodou na Fabii RS v serii 17\" ci su to len 16\"???

Původně zaslal: Sobol

tak o ten jeden palec oproti serii to není moc.. furt lepší než fabie na 17 nebo dokonce 18\".. tam mají povolené 15\" a strkají tam tohle..

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Mishanthrope

A kde jsou gumy??? :myslim

ježiš co zas řešíš..?:xvul:roll promin že nejsem dokonalý ve VT.. co OT od Tebe tak to výplod 5ti letého dítěte..:blablabla

Odesláno

juj, tady se to skoro řeže :D

K těm liťákům, nemyslím si, že čím větší profil, tím lepší... Značně se tím snižuje komfort a životnost náprav a podle méh na tu 207 17\" max ... ale to je každého věc...

Chtěl jsem na 405ku 16ky, ale po tom, co se mi tam vejdou tipťop 205/65R15 ještě akorát se zku*venýma podložkama neboť bez nich to škrtá o kdeco, jsem hodně rychle schladl :D

Nejdůležitější je podle mě TOP-STAV a elegantní vzhled... takovýty extravagance \"zakazdoucenu\" mi teda zrovna nevoní :P

[upravil dne 5/12/08 Grave]

Odesláno
Původně zaslal: Grave

juj, tady se to skoro řeže :D

K těm liťákům, nemyslím si, že čím větší profil, tím lepší... Značně se tím snižuje komfort a životnost náprav a podle méh na tu 207 17\" max ... ale to je každého věc...

Chtěl jsem na 405ku 16ky, ale po tom, co se mi tam vejdou tipťop 205/65R15 ještě akorát se zku*venýma podložkama neboť bez nich to škrtá o kdeco, jsem hodně rychle schladl :D

Nejdůležitější je podle mě TOP-STAV a elegantní vzhled... takovýty extravagance \"zakazdoucenu\" mi teda zrovna nevoní :P

[upravil dne 5/12/08 Grave]

no vidis a u niekoho je zase na prvom mieste vzhlad:aut
Odesláno

např to kolo co je tam vyfoceno samotné jsem musel opravovat ještě tak 4 hodiny.. zjistil jsem totiž u druhého kola že jde leštit ještě lépe a každý mm je ted detailně vypracován do top stavu..ale netušil jsem že to bude tolik práce..:myslim nechal jsem na tom ruce.. všude prach, špína.. ale zase těší vlastní práce..

• O 3 měsíce později...
Odesláno

já si myslím, že na devatenáckách je to mazec .. sama mám 18\"x8 ..... v sérii bylo 17\" ...... mam to cca 4čísla dole .. a pořád někdo prudí, že mám malá kola .. ale bohužel jsem neobjevila žádný pěkný 19\" .. si nakonec ty Keskiny budu muset koupit :myslim

jinak na fábii RS jsem měla 17\" a rozhodně si nemyslím, že by jí neseděly ... a navíc se tam kvůli brzdičům menší kola než 16\" dát nedaj :P

peugeot207small.th.jpg

peugeot2073small.th.jpg

peugeot2074small.th.jpg

peugeot2075small.th.jpg

peugeot2076small.th.jpg

peugeot2077small.th.jpg

[upravil dne 17.3.2009 anyana2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...