Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kam necasteji davate pridavne budiky vim ze se davaji na levy sloupek ale nak mi to tam nesedi a napadlo me zabudovat je mysto ventilacnichotvoru ve stredu palubni desky co vy na to ? chtel bych tam dat 3 otackomer a o tamtech se rozhoduju jake by jste tam daly vy a jak je slozite to vsechno zprovoznit ? (zapojit el instalaci)

Odesláno

myslim ze bych ty stredovy ventilacky ozelel v lete stejne poustim na nohy a do ventylacek ale zas kdys to stredovym zaslepim tak to bude z bocnich foukat vic kuli topeni a v lete to fouka stejne jen teplej vzduch

ale neliby se mi tohle tvarovani jak to je natoceny na ridice dal bych tam jen rovnou desticku se 3 otvory nebo bych je naklopil jen nepatrne a po rozmysleni bych dal otackomer ampermetr a voltmetr nemely by jste nekdo schema zapojeni? diyk

Odesláno

no ak nemas klimu tak potom ti to moze byt jedno :)

a to druhe sa mi zda byt lepsi napad, len kam to dat aby to aj vyzeralo..

tak mi napadlo ze by mohlo celkom zaujimavo vyzerat kebyze nezoberes rucickovy ale digitalny a das ich na slnecnu clonu miesto zrkadla..

Odesláno

nejdriv jsem myslel to dat na palubli desku na d ty vydechy ale kdys jsem si udal nacrt jak by to bylo velky tak se to tam vubec nehodi a davat to nekam jinam nechce kuli tomu ze as budu koukat na otackomer abych nekoukal nekam dolu aby to bylo v zornym poli a jediny mysto je prave u tech vydechu tak to dam asi tam ale vejde se tam jen otackomer a voltmetr a nasel jsme led budiky za slusnou cenu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...