kopr Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 kam necasteji davate pridavne budiky vim ze se davaji na levy sloupek ale nak mi to tam nesedi a napadlo me zabudovat je mysto ventilacnichotvoru ve stredu palubni desky co vy na to ? chtel bych tam dat 3 otackomer a o tamtech se rozhoduju jake by jste tam daly vy a jak je slozite to vsechno zprovoznit ? (zapojit el instalaci) Citovat
PnR Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 http://img.photobucket.com/albums/v77/bdgcaw/306%20T16%20for%20sale/DSC0006325.jpg tu vidis ze sa to da spravit.. ozaj myslim ze neprakticke ak to nemas len na vikendy ale aj na bezne jazdenie.. Citovat
kopr Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 myslim ze bych ty stredovy ventilacky ozelel v lete stejne poustim na nohy a do ventylacek ale zas kdys to stredovym zaslepim tak to bude z bocnich foukat vic kuli topeni a v lete to fouka stejne jen teplej vzduch ale neliby se mi tohle tvarovani jak to je natoceny na ridice dal bych tam jen rovnou desticku se 3 otvory nebo bych je naklopil jen nepatrne a po rozmysleni bych dal otackomer ampermetr a voltmetr nemely by jste nekdo schema zapojeni? diyk Citovat
kopr Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 a nebo dat nahoru na palubovku neco takoveho Citovat
PnR Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 no ak nemas klimu tak potom ti to moze byt jedno a to druhe sa mi zda byt lepsi napad, len kam to dat aby to aj vyzeralo.. tak mi napadlo ze by mohlo celkom zaujimavo vyzerat kebyze nezoberes rucickovy ale digitalny a das ich na slnecnu clonu miesto zrkadla.. Citovat
kopr Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 nejdriv jsem myslel to dat na palubli desku na d ty vydechy ale kdys jsem si udal nacrt jak by to bylo velky tak se to tam vubec nehodi a davat to nekam jinam nechce kuli tomu ze as budu koukat na otackomer abych nekoukal nekam dolu aby to bylo v zornym poli a jediny mysto je prave u tech vydechu tak to dam asi tam ale vejde se tam jen otackomer a voltmetr a nasel jsme led budiky za slusnou cenu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.