Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, mám problém s míčkem. Když už se mi ho konečně podařilo donutit startovat na první škrtnutí a začal jsem s ním konečně brázdit silnice, tak zjišťuju že je to auto jakoby do 3000ot/min mrtvý a netáhne. Nechce se mu do otáček a při předpisové jízdě 50km/h se zařazenou 4kou má tendence škubat a hádat se. Po šlápnutí na plym trvá hrozně dlouhu než zareaguje. V téhle situaci se chová jakoby měl málo benzínu. Při ostřejší jízdě, kdy jsou otáčkě někde nad 3000ot/min je vše v naprostém pořádku a auto lítá jak postřelený. Neví někdo co s tím? nebo se + - jedná o standartní projev všech Mi16tek?

Odesláno

zdar....ani palivovaj ani vzduchovej to neni...naprosto stejny peoblem a uz jsme to resili......jeste se nepodaril vyresit..jo a radeji asi ani nezkousej pocitat ted spotrebu:) ma dnesni cesta do Usti to zas byl napad:))))))))))))) ta spotreba au,au

Odesláno

Vzducháčem to určitě není, ten je čistej lak slovo bóžíí a k benzínovýmu jsem se zatim nedostal. Hadičky v motoru jsou OK, svíčky jsou nový (original pro tenhle motor). Nějak jsem v koncích a nevim co stím. V motoru jsem už prolezl snad všechno a nikde nic, žádnej volnej nebo zoxidovanej kontakt, žádná netěsnost a dignastika je čistá. Jediný co mě ještě napadá je, že by to snad možná mohl dělat vejfuk, kterej bývalý majitel \"trochu\" poladil. Údajně měl rozříznout koncovej tlumič a vybrat z něj přepážky, takže to řve jak prokopnutý...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...