Maverick Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Zdar, mám problém s míčkem. Když už se mi ho konečně podařilo donutit startovat na první škrtnutí a začal jsem s ním konečně brázdit silnice, tak zjišťuju že je to auto jakoby do 3000ot/min mrtvý a netáhne. Nechce se mu do otáček a při předpisové jízdě 50km/h se zařazenou 4kou má tendence škubat a hádat se. Po šlápnutí na plym trvá hrozně dlouhu než zareaguje. V téhle situaci se chová jakoby měl málo benzínu. Při ostřejší jízdě, kdy jsou otáčkě někde nad 3000ot/min je vše v naprostém pořádku a auto lítá jak postřelený. Neví někdo co s tím? nebo se + - jedná o standartní projev všech Mi16tek? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 palivový filtr...? vzduchový filtr...? Citovat
Honza 405 1.8i Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 zdar....ani palivovaj ani vzduchovej to neni...naprosto stejny peoblem a uz jsme to resili......jeste se nepodaril vyresit..jo a radeji asi ani nezkousej pocitat ted spotrebu:) ma dnesni cesta do Usti to zas byl napad:))))))))))))) ta spotreba au,au Citovat
Maverick Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Vzducháčem to určitě není, ten je čistej lak slovo bóžíí a k benzínovýmu jsem se zatim nedostal. Hadičky v motoru jsou OK, svíčky jsou nový (original pro tenhle motor). Nějak jsem v koncích a nevim co stím. V motoru jsem už prolezl snad všechno a nikde nic, žádnej volnej nebo zoxidovanej kontakt, žádná netěsnost a dignastika je čistá. Jediný co mě ještě napadá je, že by to snad možná mohl dělat vejfuk, kterej bývalý majitel \"trochu\" poladil. Údajně měl rozříznout koncovej tlumič a vybrat z něj přepážky, takže to řve jak prokopnutý... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.