Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jan07

Původně zaslal: Ondřík106s

tak konecne jsem nahodil moje nevé přídavna svetla do nárazníku, sehnal jsem je se stestím z jedné bouracky za 700Kč obe dve, originál dálky Valeo, to je myslím slusna cena, na internetu totiz stojí myslím 3000 za kus

tak sem pak hod foto?

jasne, zitra ho sem hodim

Odesláno

No na mojom krásavcovi som mal presne tú istú otázku až som ho kúpil, že kde sa tie hmlovky zapínajú. Ja som tam mal origo dialkové. A svietia perfektne. Vyzerá to tak isto ako má Black Joe, ale moje sú číre nie modré a sklo má na vrchu také akoby čiary, aby lepšie svietilo do dialky. Samozrejme mám ešte lišty lebo je sport. Chcem pridať foto, ako to spravím, poraďte.

Odesláno

Pod posledním příspěvkem jsou vpravo dole možnosti

Nový dotaz, Nová anketa a nebo Odpovědět a na tu klikni.

Otevře se Ti nové okno a tam najdeš ikonku Procházet, na tu klikni a pak už si můžeš vybírat fotky, který máš uložený ve svém PC.

Kdybys mě nějak nepochopil tak tady máš přesnou instruktáž od Kurta

http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/12692-xmb/

Odesláno

Lordlacik:

Nejni zač, když už jsem nemohla poradit s mlhovkama tak alespoň takhle.

Mlhovky sice na autě mám, ale o auto se mi stará přítel, takže o tom vím úplný kulový :nevim

Odesláno

Původně zaslal: jan07

tak konecne jsem nahodil moje nevé přídavna svetla do nárazníku, sehnal jsem je se stestím z jedné bouracky za 700Kč obe dve, originál dálky Valeo, to je myslím slusna cena, na internetu totiz stojí myslím 3000 za kus

tak sem pak hod foto?

jasne, zitra ho sem hodim

[upravil dne 30.1.2009 Ondřík106s]

post-0-14109604404298_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: s1600

JJ díky, jeste kola a je hotovo

jaky kola?

pul roku sháním kola, bud ty kola ce si vzdycky líbily uz nevyrábí nebo nebyli v mě požadované velikosti, tak nakonec jsem objednal tyhle a doufám ze brzy prijdou, jsou AEZ xylo 15\"

post-0-14109604411387_thumb.jpg

Odesláno

jj uvidím az je na to hodím, taky jsem se díval po ronalech r39, ale tyto mi prijdou modernejsí, pak hodím fotku az dojdou, ale na auto je hodím az tak za mesíc, jeste musím koupit gumy, šrouby, ventilky atd...

Odesláno

Když už jsme u těch mlhovek, nemáte prosím někdo z Brna a okolí tip na dobrej vrakáč? Chybí mi v autí právě ten mlhovkovej čupl. Teda jako čudlík tam je, ale s dírou, to okýnko se značkou tak nemám... Děkuju:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...