ozzy56 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Pánové--i já jsem viděl na vlastní oči P 205 1.8 D z roku 1998! Jako fanda 205 mě zarazila cedulka v bazaru s tímto rokem výroby.Nechal jsem si ji předvést--modrá met.,stř.okno,vnitř.čalounění úplně jiné než zvykem,najeto 100 t ????, cena 110 000 loni v létě. Ale nedivím se lidem,že nevěří--kdybych neviděl,asi taky nevěřím..... Citovat
jarajarda Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Pánové--i já jsem viděl na vlastní oči P 205 1.8 D z roku 1998! Jako fanda 205 mě zarazila cedulka v bazaru s tímto rokem výroby.Nechal jsem si ji předvést--modrá met.,stř.okno,vnitř.čalounění úplně jiné než zvykem,najeto 100 t ????, cena 110 000 loni v létě. Ale nedivím se lidem,že nevěří--kdybych neviděl,asi taky nevěřím..... Ale jo, jsou jsou, jen pohledat a mít trpělivost:super Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 nazdar prave som si bol pozriet jednu 205. Vsetko vyzeralo ko iba - ked ides pomali tak cuka volantom a ked ides rychlo tak snim trase , ziadne zvuky nepocut a mal som pocit ze trosicku taha do strany ale to neviem urcite cesta bola vseliaka. Neviem co to je. Bojim sa toho. Neviete nahodou. Asi uz ho kupim a toto bude prva oprava takze dufam ze nie moc draha. ak je to nieco vazne tak ma rychlo varujte, peniaze mam este doma :-) a este ma napadlo: ked presiel cez retarder tak chnapla zadna naprava, raz chnapla druhy krat nie tretikrat zasa ano. tak tiez nefim. [upravil dne 21.9.2008 automale] Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 ahoj,ten předek může být nevyvážená kola až po vůle na před. nápravě--když nic neklepe,tak poloosy snad OK. Že klepe ten zadek je třeba taky dobře zkontrolovat--od postavení zad.kol (aby nebyly do,,A\'\'),po silentbloky zad.nápravy,uložení tlumičů pérování... Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 silentbloky na zadnej vraj boli menene, no a ten predok vazne nefim , nevyvazene kolesa asi nie lebo sme nesli ani 20 a bolo vydiet ako pravidelne cukne s volantom. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: automale silentbloky na zadnej vraj boli menene, no a ten predok vazne nefim , nevyvazene kolesa asi nie lebo sme nesli ani 20 a bolo vydiet ako pravidelne cukne s volantom. No tak když cuká ve 20 pravidelně volantem,tak to nebude blbost, to už spíš poloosa nebo diferenciál (stalo se mi to--musel jsem měnit převodovku)--chce to dobře zkontrolovat,nebo jít od toho a shánět jiný vůz Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 ach jaj. spojka a prevodovka boli praveze fajn - paka sa ani vekyvala, islo vsetko v poho. nieco spominal o homokynetaku - nemohlo by to byt to? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: automale ach jaj. spojka a prevodovka boli praveze fajn - paka sa ani vekyvala, islo vsetko v poho. nieco spominal o homokynetaku - nemohlo by to byt to? No ano,jak píšu--může to být poloosa--homokin.kloub...,ale to bych se před koupí domluvil na výměně (celé repas poloosy) a pak viděl,že to už neklepe a s volantem necuká Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 to praveze by neslo , takze teraz vazne neviem. ak by ma mala oprava stat 5000 Sk tak to je este v poho len aby to nebolo 10 000 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Ta výměna repas poloosy bude stát určitě méně,než 5OOO sk.(odhad 3000sk). Jedná se hlavně o to,aby to cukání se odstranilo tou výměnou poloosy a nebylo to něčím jiným ještě...proto bych vyměnil před koupí a pak viděl co dál Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 noo na tom by som sa snim asi urcite nedohodol. je to teraz uz len na tom ci to kupim alebo nie. je to risk sakra a to nemam rad :-) Stk bola robena v 1.2008 a presiel. je pekny az na to cukanie. a este malickost - montovali sa uz posilovace brzd do r.v. 1991? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Podtlakový posilovač se určitě montoval, nepíšeš jen,co to má za motor Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 aha sorry 1.9 D , lebo posilovac brzd to nema pricom to ma siber /myslim ze to tesnenie sa nafukovalo a vyfukovalo niekam odtial/ tak nefim Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: automale aha sorry 1.9 D , lebo posilovac brzd to nema pricom to ma siber /myslim ze to tesnenie sa nafukovalo a vyfukovalo niekam odtial/ tak nefim Posilovač to určitě má,jen je tam jiná vývěva a to těsnění šíbru je jak píšeš Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 divne, tvrdil ze posilovac brzd to nema teda skor nevedel akurat ze brzdovy pedal bol tvrdy ale zasa menil nedavno kotuce s oblozenim. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 205 1.9 D z roku 1991 posilovač brzd (podtlakový) nabeton má--jen má jinou vývěvu--z boku hlavy motoru--jde z ní jedna hadice do posilovače brzd a jedna k filtru vzduchu Jinak ta poloosa je vymeněná za hodinu i s cigaretou [upravil dne 21/9/08 ozzy1956] Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 vyvevu menil ..... mozno to nedali dokopy... ale to by asi nesiel siber a ten je v uplnom poriadku. ja uz vazne neviem, asi to kupim a bude sranda so servismi :-) [upravil dne 21.9.2008 automale] Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: automale vyvevu menil ..... mozno to nedali dokopy... ale to by asi nesiel siber a ten je v uplnom poriadku. ja uz vazne neviem, asi to kupim a bude sranda so servismi :-) [upravil dne 21.9.2008 automale] Když jde šíbr--tak musí být v pořádku i vývěva,bez podtlaku šíbr nebude fungovat...(jestli to je ten origo šíbr pežot) Citovat
automale Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 hej hej je to original a dnes prsalo - nikde netiekol, tesnenie sa pekne nafuklo, potom nechapem ten tvrdy brzdovy pedal. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: automale hej hej je to original a dnes prsalo - nikde netiekol, tesnenie sa pekne nafuklo, potom nechapem ten tvrdy brzdovy pedal. Zkus ten posilovač takto--šlápni na pedál brzdy a bude tvrdý,pak nastartuj a drž pořád pedál--po nastartování musí pedál změknout a jít trochu níž Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.