Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové--i já jsem viděl na vlastní oči P 205 1.8 D z roku 1998! Jako fanda 205 mě zarazila cedulka v bazaru s tímto

rokem výroby.Nechal jsem si ji předvést--modrá met.,stř.okno,vnitř.čalounění úplně jiné než zvykem,najeto 100 t ????,

cena 110 000 loni v létě.

Ale nedivím se lidem,že nevěří--kdybych neviděl,asi taky nevěřím.....:papa

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Pánové--i já jsem viděl na vlastní oči P 205 1.8 D z roku 1998! Jako fanda 205 mě zarazila cedulka v bazaru s tímto

rokem výroby.Nechal jsem si ji předvést--modrá met.,stř.okno,vnitř.čalounění úplně jiné než zvykem,najeto 100 t ????,

cena 110 000 loni v létě.

Ale nedivím se lidem,že nevěří--kdybych neviděl,asi taky nevěřím.....:papa

Ale jo, jsou jsou, jen pohledat a mít trpělivost:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

nazdar :) prave som si bol pozriet jednu 205. Vsetko vyzeralo ko iba - ked ides pomali tak cuka volantom a ked ides rychlo tak snim trase , ziadne zvuky nepocut a mal som pocit ze trosicku taha do strany ale to neviem urcite cesta bola vseliaka. Neviem co to je. Bojim sa toho. Neviete nahodou. Asi uz ho kupim a toto bude prva oprava takze dufam ze nie moc draha. ak je to nieco vazne tak ma rychlo varujte, peniaze mam este doma :-)

a este ma napadlo: ked presiel cez retarder tak chnapla zadna naprava, raz chnapla druhy krat nie tretikrat zasa ano. tak tiez nefim.

[upravil dne 21.9.2008 automale]

Odesláno

ahoj,ten předek může být nevyvážená kola až po vůle na před. nápravě--když nic neklepe,tak poloosy snad OK.

Že klepe ten zadek je třeba taky dobře zkontrolovat--od postavení zad.kol (aby nebyly do,,A\'\'),po silentbloky

zad.nápravy,uložení tlumičů pérování...:papa

Odesláno
Původně zaslal: automale

silentbloky na zadnej vraj boli menene, no a ten predok vazne nefim , nevyvazene kolesa asi nie lebo sme nesli ani 20 a bolo vydiet ako pravidelne cukne s volantom.

No tak když cuká ve 20 pravidelně volantem,tak to nebude blbost,

to už spíš poloosa nebo diferenciál (stalo se mi to--musel jsem měnit převodovku)--chce to dobře zkontrolovat,nebo jít od toho

a shánět jiný vůz

Odesláno

ach jaj. spojka a prevodovka boli praveze fajn - paka sa ani vekyvala, islo vsetko v poho. nieco spominal o homokynetaku - nemohlo by to byt to?

No ano,jak píšu--může to být poloosa--homokin.kloub...,ale to bych se před koupí domluvil na výměně (celé repas poloosy) a

pak viděl,že to už neklepe a s volantem necuká

Odesláno

Ta výměna repas poloosy bude stát určitě méně,než 5OOO sk.(odhad 3000sk). Jedná se hlavně o to,aby to cukání se

odstranilo tou výměnou poloosy a nebylo to něčím jiným ještě...proto bych vyměnil před koupí a pak viděl co dál

Odesláno

noo na tom by som sa snim asi urcite nedohodol. je to teraz uz len na tom ci to kupim alebo nie. je to risk sakra a to nemam rad :-) Stk bola robena v 1.2008 a presiel. je pekny az na to cukanie. a este malickost - montovali sa uz posilovace brzd do r.v. 1991?

Odesláno

aha sorry 1.9 D , lebo posilovac brzd to nema pricom to ma siber /myslim ze to tesnenie sa nafukovalo a vyfukovalo niekam odtial/ tak nefim

Posilovač to určitě má,jen je tam jiná vývěva a to těsnění šíbru je

jak píšeš

Odesláno

205 1.9 D z roku 1991 posilovač brzd (podtlakový) nabeton má--jen má jinou vývěvu--z boku hlavy motoru--jde z ní jedna

hadice do posilovače brzd a jedna k filtru vzduchu

Jinak ta poloosa je vymeněná za hodinu i s cigaretou :myslim

[upravil dne 21/9/08 ozzy1956]

Odesláno

vyvevu menil ..... mozno to nedali dokopy... ale to by asi nesiel siber a ten je v uplnom poriadku. ja uz vazne neviem, asi to kupim a bude sranda so servismi :-)

Odesláno

vyvevu menil ..... mozno to nedali dokopy... ale to by asi nesiel siber a ten je v uplnom poriadku. ja uz vazne neviem, asi to kupim a bude sranda so servismi :-)

Když jde šíbr--tak musí být v pořádku i vývěva,bez podtlaku šíbr

nebude fungovat...(jestli to je ten origo šíbr pežot)

Odesláno

hej hej je to original a dnes prsalo - nikde netiekol, tesnenie sa pekne nafuklo, potom nechapem ten tvrdy brzdovy pedal.

Zkus ten posilovač takto--šlápni na pedál brzdy a bude tvrdý,pak

nastartuj a drž pořád pedál--po nastartování musí pedál změknout a jít trochu níž

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...