Guest Lubk0 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 skoda ho, pridavam sa k minute ticha Citovat
jarajarda Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Velcí lidé neumírají, oni i jejich díla s námi zůstanou navždy. Díla designerského studia Pininfarina prostě patřily a patří k nejlepším a věřím, že tomu tak bude i do budoucna. Citovat
Pata Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 RIP, zrovna jsem to cetl... [upravil dne 7/8/2008 Pata] Citovat
marisw Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 či maš prachy alebo nie či si zdravy alebo chory či slavny alebo obyčajný..... smrť si nevybera .... Citovat
John Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Co na to říct... opravdová škoda.. a k dědkům na silnici... mám taky svůj názor.. a ventilovat to tu nebudu.. vím jedou taky budu starej.. ALE........... fakt moc velká škoda tohodle Pána s velkým P... :( Citovat
bure Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 R.I.P. pane designere !!!! ale na druhou stranu jsem zvedav co dokaze vymyslet zbytek teamu, dyt za designem 406coupe prece neni jen jeden clovek, ale i tak je to pro design automobilu ztrata Citovat
Miss Scratch Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Na zemi uz svoji sluzbu doslouzil, ted uz ho vyuzivaj jinde. AUto hold jsou jeho osudem. Citovat
asaad Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Uz mam na aute cernou stuzku... Obrovska skoda:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.