Majky.k Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Zdravým všechny Peuegoťáky a zároveň prosím o Radu, pokud někdo ví kde v okolí Trunova je možné nechat udělat Repas zadní nápravy bohužel jsem zjistil, že je na tom dosti býdně..( Oprava v Trutnovském servisu Peugeot neee,moc Vysoká cena cca 15tis a víc. Byl bych vděčný za pomoc. Pokud ovšem už někde je takováto odpověd omlouvám se zkoušel jsem tu hledat ale nedařilo se.. Děkuji [upravil dne 8.8.2008 Majky.k] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Autoservis Jirásek Vrchlabí, jestli chceš, dám ti kontakt. Já tam jezdím už 10 let O jaké auto jde? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 aha, 106tá, no to by neměl bejt problém Citovat
Majky.k Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Tak servis se mi podařilo najít v Trutnově..) a jsou schopni mi to udělat celé do 6000Tisíc..krásná cena oproti původní.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.