vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Jakozto arcik*kot jsem se snazil vymenit barvu podsviceni v mem nove zakoupenem displeji(velkem displeji) a pri asi patnactem zavirani kdyz bylo pod nim jiz nekolik folii se mi nepovedlo nic lepsiho,nez ze me prasknul...muj dotaz je - da se z celeho displeje jen vyndat to LCD maly a vymenit za nezlomeny?me prislo ze asi ne ale jeste tu polozim ten naivni dotaz:(....a otazka druha ktera bude nasledovat po negativnich odpovedich,nezbavujete se nekdo velkeho displeje na novy model?k nemu uz bych se choval lepe:D ...tenhle jsem mel asi 3 dny:( Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 proc jsi tam cpal tolik folii???? Staci jedna tmava :-)) muj nazor je, ze se to meni kus za kus, tedy budes muset koupit cele znova :-( Citovat
Guest servisman Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 jedině celý kus,zase mohu potěšit že se lépe shání než na starý model Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 i ja si to myslim kdyz jsem to videl:( ja jich tam zas necpal tolik...ale rozebral jsem to a koukal na princip barvy....odlepil samoleku...... no a ta folie co jsem si sehnal byla bohuzel pruhledna...tak jsem tam dal jeste dve tvrdsi....jenze kdyz jsem to docvakaval tak tam asi blbe sednul ruzek akorat a jak zapruzil tak v pulce vytekl:(...takze to nebylo zas ze pul centaku folii atd:D:D:D....ale kazdopadne jsem to zkurv*l a to je nemenny:( Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 jedině celý kus,zase mohu potěšit že se lépe shání než na starý model v mych traumatech ze sem blb a vyhodil talir oknem potesi i drobnosti Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 jsem drevak no...poprvy sem to rozebiral jak bombu...no....napodruhy min kdyz to slo tak pekne.....no a casem me ta hladkost uklimbala a stereotypne jsem to rozebiral no:(...s dalsim displejem uz budu vedet jak nalozit:D:D:D mate nekdo osvedceny tip cim se to da dobre zmenit(barva)? neco co udela stejne hezkou batvu jako byla jen modrou? Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 tak na tenhle tip cekam taky, chystam se na to tak v dohledne dobe mesice :-) Citovat
Gargamell Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Já si dal zase na mřížku nad display ambi-pur. Spadl mi při jízdě, tak jsem ho tam píchnul a po pár hodínách jsem si všiml, že se mi nějak ztrácí písmenka - dal jsem ho tam obráceně, vytelkl mi do displaye a rozpustil takovou tu folii s vodiči co vede do displaye. Tak jsem si pěkně koupil nový za 3 400kč v peugeotu. Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: kveton Koukni sem tady jeden prodává diky diky...tak uvidime....treba se me postesti....:Djen doufam ze nebudu muset kazdej mesic davat bokem tisicovku na displeje:D Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: Gargamell Já si dal zase na mřížku nad display ambi-pur. Spadl mi při jízdě, tak jsem ho tam píchnul a po pár hodínách jsem si všiml, že se mi nějak ztrácí písmenka - dal jsem ho tam obráceně, vytelkl mi do displaye a rozpustil takovou tu folii s vodiči co vede do displaye. Tak jsem si pěkně koupil nový za 3 400kč v peugeotu. to jsi pro me carodej...takovy penize bych do toho nedal...za to se daj ty displeje sehnat i 4 si myslim...ale zas mas jistotu ze to funguje atd no....kvuli tomu mam uz jedine stromecky a to jeste zezadu v sedadle:D Citovat
Gargamell Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: vojti26 Původně zaslal: Gargamell Já si dal zase na mřížku nad display ambi-pur. Spadl mi při jízdě, tak jsem ho tam píchnul a po pár hodínách jsem si všiml, že se mi nějak ztrácí písmenka - dal jsem ho tam obráceně, vytelkl mi do displaye a rozpustil takovou tu folii s vodiči co vede do displaye. Tak jsem si pěkně koupil nový za 3 400kč v peugeotu. to jsi pro me carodej...takovy penize bych do toho nedal...za to se daj ty displeje sehnat i 4 si myslim...ale zas mas jistotu ze to funguje atd no....kvuli tomu mam uz jedine stromecky a to jeste zezadu v sedadle:D Já ho tenkrát vůbec nemohl sehnat. Neměl jsem ho více než rok (je pravda, že jsem se mohl snažit více). Pak jsem si řekl že dost a že si koupím novej a bude. Je pravda, že dnes bych novej asi už nekupoval - s přibývajícím časem si uvědomují asi více hodnotu peněz. Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: Gargamell Původně zaslal: vojti26 Původně zaslal: Gargamell Já si dal zase na mřížku nad display ambi-pur. Spadl mi při jízdě, tak jsem ho tam píchnul a po pár hodínách jsem si všiml, že se mi nějak ztrácí písmenka - dal jsem ho tam obráceně, vytelkl mi do displaye a rozpustil takovou tu folii s vodiči co vede do displaye. Tak jsem si pěkně koupil nový za 3 400kč v peugeotu. to jsi pro me carodej...takovy penize bych do toho nedal...za to se daj ty displeje sehnat i 4 si myslim...ale zas mas jistotu ze to funguje atd no....kvuli tomu mam uz jedine stromecky a to jeste zezadu v sedadle:D Já ho tenkrát vůbec nemohl sehnat. Neměl jsem ho více než rok (je pravda, že jsem se mohl snažit více). Pak jsem si řekl že dost a že si koupím novej a bude. Je pravda, že dnes bych novej asi už nekupoval - s přibývajícím časem si uvědomují asi více hodnotu peněz. no tak rok je dlouha doba no:D:D:D....bez nej ani nemaka origo radio jsem zjistil:D... nemate nekdo na prodej takovou tu prechodku aby me fungovala packa pod volantem i s neorigo radiem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.