Tommy306 Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 no právě, že k tady týdle tý věci jsem přišel pravděpodobně v Olomouci na kruháči..jsem napřed myslel podle zvuku, že jsem odstřelil nějakej větší kamínek..druhej den bylo zřejmé, co to bylo.. Citovat
Kdo Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Vvitty jinak pokud to bylo nekde v dire mezi panely nebo tak ve vhodnem uhlu, nevidim problem aby se to zapichlo do pneu. samozrejme ne tehdy, kdyz se to bude jen tak povalovat na asfaltu... Původně to asi jen leželo, jinak by to prorazilo už přední gumu, pokud tedy nejel do ostré zatáčky a přední to minula. Většinou má defekt zadní pneu, právě proto, že přední ležící předmět nadzvedne do cesty zadní gumě. Jinak máš pravdu, že není problém to do gumy dostat. Při tom bleskovém nárustu tlaku, způsobeným vahou vozu na kole x rychlost. Ve výsledku to jsou pbrovské síly (jako zaražení obrovkým kladivem), jen ovlivněné velikostí čelní (kontaktní) plochy předmětu proti gumě, tedy měrným tlakem. Původně zaslal: Tommy306 ..jsem napřed myslel podle zvuku, že jsem odstřelil nějakej větší kamínek..druhej den bylo zřejmé, co to bylo.. To jsi slyšel, jak materiál gumy povolil. Má to takový \"pukavý\" zvuk. BTW: údajně, pokud člověka trefí kulka, má to podobně \"mlaskavý\" zvuk, jako když hodíš kámen do bláta. Původně zaslal: Tommy306 jj..byla to zadní guma..jinak ty předchozí dva defekty byly hřebík a šroubek:nevim A taky zadní, že?? [upravil dne 6/8/08 Kdo] Citovat
Tommy306 Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Tommy306 jj..byla to zadní guma..jinak ty předchozí dva defekty byly hřebík a šroubek:nevim A taky zadní, že?? [upravil dne 6/8/08 Kdo] tak, abych to teda řekl rovnou všechno a přesně: hřebík - PZ kolo 306 šroubek - PP kolo 307 tahleta svině kovová - PZ kolo 307 celkem tedy opravovaná 3 kola na dvou autech:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.