Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Světla na denní svícení - ukázka, přidána nová světla

Recommended Posts

Odesláno

jj...na ty jsem koukal taky. Jinak tatík si na 405tou koupil ty odstupňovaný (takový hezký jako z audi), ale ty jsou zase drahý. Já vzal takový obyč., ale homolog. mají a ostatní mi nevyhovovali kvůli velké šířce. Jelikož jsem už měl díru v nárazníku, tak jsem jí potřeboval něčím vyplnit a tyto by se do toho místa nevešli :-)

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Tak jsem se konečně dostal k nafocení. Jinak jsem pouze vyměnil světla, zbytek zůstal :-)

ahoj, kde si ich zohnal? a za koľko? aj ja chcem niečo podobé, možno keby boli s tmavým sklom, dal by som ich do tej čiernej lišty na nárazníku :)

Odesláno

Mají je tady: http://www.tuningshop.cz/svetla-pro-denni-sviceni-28-led-80976.htm

a určitě najdeš i levnější. Já je kupoval tuším jinde, ale za boha si nevzpomenu kde, a navíc je neměli skladem a čekali na dovoz z Německa!

Jinak do té černé lišty bych je nedával, protože pak bude stačiti, když se to někdo o auto opře (jiné auto např. při parkování) a máš škodu výrazně větší. Tu lištu bych prostě nechal, ať plní účel. proto jsem to dal takto níž, kde je to trochu utopené vůči té liště. Aby mi to hned první nešika nezničil. To by mě vážně nas... !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...