Georginho_cz406 Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 jj...na ty jsem koukal taky. Jinak tatík si na 405tou koupil ty odstupňovaný (takový hezký jako z audi), ale ty jsou zase drahý. Já vzal takový obyč., ale homolog. mají a ostatní mi nevyhovovali kvůli velké šířce. Jelikož jsem už měl díru v nárazníku, tak jsem jí potřeboval něčím vyplnit a tyto by se do toho místa nevešli :-) Citovat
piškotek Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Čau Georgino, prosím tě co je to za mřížku kolem těch led světel ...vypadá to dobře??? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 jj....jako karbonová samolepka :-) Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Tak jsem se konečně dostal k nafocení. Jinak jsem pouze vyměnil světla, zbytek zůstal :-) Citovat
inspektor007 Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Georginho_cz406 Tak jsem se konečně dostal k nafocení. Jinak jsem pouze vyměnil světla, zbytek zůstal :-) ahoj, kde si ich zohnal? a za koľko? aj ja chcem niečo podobé, možno keby boli s tmavým sklom, dal by som ich do tej čiernej lišty na nárazníku Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Mají je tady: http://www.tuningshop.cz/svetla-pro-denni-sviceni-28-led-80976.htm a určitě najdeš i levnější. Já je kupoval tuším jinde, ale za boha si nevzpomenu kde, a navíc je neměli skladem a čekali na dovoz z Německa! Jinak do té černé lišty bych je nedával, protože pak bude stačiti, když se to někdo o auto opře (jiné auto např. při parkování) a máš škodu výrazně větší. Tu lištu bych prostě nechal, ať plní účel. proto jsem to dal takto níž, kde je to trochu utopené vůči té liště. Aby mi to hned první nešika nezničil. To by mě vážně nas... ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.